:):)
Necmati Üye zaza' Alıntı: Yoo ben o kadar reamiyette kalmadim biliyon. Genişletmek için tıkla ... nerden biliyim
Necmati Üye zaza' Alıntı: Sen bilmezsen kim bilecek ALLAH disinda Genişletmek için tıkla ... ben istanbul'dayım sen Şanlıurfa'da
zaza' Alıntı: Sen bilmezsen kim bilecek ALLAH disinda Genişletmek için tıkla ... ben istanbul'dayım sen Şanlıurfa'da
Necmati Üye Burak' Alıntı: net paket olmadan sitede gezıyorum cok kontor gitcek galıba cıkınca Genişletmek için tıkla ... ya v kanka sen anlattın durumu hala yapıyon yaaa
Burak' Alıntı: net paket olmadan sitede gezıyorum cok kontor gitcek galıba cıkınca Genişletmek için tıkla ... ya v kanka sen anlattın durumu hala yapıyon yaaa
Necmati Üye Burak' Alıntı: bişey olmaz ya, turkcellin kazık ne paketlerini almaktansa bole daha ıyı Genişletmek için tıkla ... Çekiyomu Giresun'dan
Burak' Alıntı: bişey olmaz ya, turkcellin kazık ne paketlerini almaktansa bole daha ıyı Genişletmek için tıkla ... Çekiyomu Giresun'dan
greenmile Üye Necmati' Alıntı: Welcome 46 Genişletmek için tıkla ... hoşgördük Mareşal' Alıntı: sağola abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim idare ediyoruz 3 aşşağa 5 yukarı Burak' Alıntı: bin dereden su getırsem arınamazsın napıyonuz beyler ya Genişletmek için tıkla ... wayy kardeşim hoşgeldin
Necmati' Alıntı: Welcome 46 Genişletmek için tıkla ... hoşgördük Mareşal' Alıntı: sağola abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim idare ediyoruz 3 aşşağa 5 yukarı Burak' Alıntı: bin dereden su getırsem arınamazsın napıyonuz beyler ya Genişletmek için tıkla ... wayy kardeşim hoşgeldin