pelın_ senın bırazdanların mesur cnm banda yapmıstın onu ----------Eklendi @ 15:25:24 ---------- Yazıldı @ 15:24:58 ---------- greenmile' Alıntı: birazdan ceza yiyeceğim Genişletmek için tıkla ... sakın ortak sakın
senın bırazdanların mesur cnm banda yapmıstın onu ----------Eklendi @ 15:25:24 ---------- Yazıldı @ 15:24:58 ---------- greenmile' Alıntı: birazdan ceza yiyeceğim Genişletmek için tıkla ... sakın ortak sakın
pelın_ greenmile' Alıntı: seviyorum seni turkcell her yöne 100 dk verdi sebepsiz Genişletmek için tıkla ... benı ara benı
greenmile' Alıntı: seviyorum seni turkcell her yöne 100 dk verdi sebepsiz Genişletmek için tıkla ... benı ara benı
minoo Üye greenmile' Alıntı: gülme kızım bak sinirlerim bozuluyor Genişletmek için tıkla ... Çok şugarsın bea
greenmile Üye minoo' Alıntı: Çok şugarsın bea Genişletmek için tıkla ... evet bu kadar sugar olunca zorluklar da oluyor ister istemez ----------Eklendi @ 16:02:14 ---------- Yazıldı @ 16:01:37 ---------- pelın_' Alıntı: Nıye guldunuzu bı anlamdım ama sız guun burda Genişletmek için tıkla ... ortak imzama gülmüş pınar
minoo' Alıntı: Çok şugarsın bea Genişletmek için tıkla ... evet bu kadar sugar olunca zorluklar da oluyor ister istemez ----------Eklendi @ 16:02:14 ---------- Yazıldı @ 16:01:37 ---------- pelın_' Alıntı: Nıye guldunuzu bı anlamdım ama sız guun burda Genişletmek için tıkla ... ortak imzama gülmüş pınar