İzledim biraz. Ama beğenmedim pek.
Necmati Üye minoo' Alıntı: İzledim biraz. Ama beğenmedim pek. Genişletmek için tıkla ... birazda açık aslında ama saheneleri çok gerçekci
minoo' Alıntı: İzledim biraz. Ama beğenmedim pek. Genişletmek için tıkla ... birazda açık aslında ama saheneleri çok gerçekci
-efşan Üye yaa şöyle bol hüzünlü ağlanacak bir filmde bana önerin normalde film falan izlemem ama oyalanmam lazım boyutuda küçük olsun telde izlicem
yaa şöyle bol hüzünlü ağlanacak bir filmde bana önerin normalde film falan izlemem ama oyalanmam lazım boyutuda küçük olsun telde izlicem
-efşan Üye ağlamaktan usandım artık yaa halim kalmadı ----------Eklendi @ 13:24:25 ---------- Yazıldı @ 13:23:19 ---------- neyse ben kaçim artık vaktim yok hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar uzun bşir süre olamayabilirim
ağlamaktan usandım artık yaa halim kalmadı ----------Eklendi @ 13:24:25 ---------- Yazıldı @ 13:23:19 ---------- neyse ben kaçim artık vaktim yok hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar uzun bşir süre olamayabilirim
minoo Üye Yarım saat sonra gelirim dedim, daha yeni girdim. Ne yarım saatmiş diyorum dalga geçiyorum kendimle