Mehmet dedi ki Ata, profil altını Maxi Hacı yapsana. Peki dedim yaptım. Aradan 1 dakika geçmedi geldi dedi ki Ataaa, bu güzel durmadı, Hakiki, öz bilmem ne yapsana... Ben de bu yazıyı uygun gördüm. =D
Davut ben neden sevineyim yahu... Amacımız seni sevindirmek!..
Şurda 3 kuruşluk keyfimiz var eşimle kavga ettik ayrılma noktasına geldik kimseye surat yaptıkmı oğlum havale geçirdi hastaneye zor yetiştirdik okullar kapanınca ameliyat olcak birinin kalbinı kırdıkmı işle ilgili bi sürü sorun oldu milyarlarca zarar oldu kimseye yansıttıkmı kimin özel sorunu varsa özelinde bıraksın buraya getirmesin insanların keyfini kaçırmaya kimşenin hakkı yok
Şurda 3 kuruşluk keyfimiz var eşimle kavga ettik ayrılma noktasına geldik kimseye surat yaptıkmı oğlum havale geçirdi hastaneye zor yetiştirdik okullar kapanınca ameliyat olcak birinin kalbinı kırdıkmı işle ilgili bi sürü sorun oldu milyarlarca zarar oldu kimseye yansıttıkmı kimin özel sorunu varsa özelinde bıraksın buraya getirmesin insanların keyfini kaçırmaya kimşenin hakkı yok
Işi eve getirmeyeceksin, evi işe götürmeyeceksin. Yapamıyorsan ya eve gitmeyeceksin ya da işe gelmeyeceksin...
Bir konu açmıştım, özel hayatı foruma bulaştırmak adı altında, onu hatırladım şimdi. Herkesin, benim de, çok büyük sorunu olabiliyor... Burada huzurlu bir ortamda eğlenmek için varız...
Ortaya konu atim ben... 3-4 gündür 30 yaşlarında adamlar- kadınlar Abi diyor bana 3-4 kere oldu bu karşılaştığım 100lerçe kişi arasında oldu tabikide...
Diyecem bir gün sizden en az 10 yaş küçüğüm benim size demem lazım....