TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben izlemedim de o videoyu tahmin edebiliyorum Gözlüklü bir adam ve çocuklar var sürekli alo baba falan diyorlar o olabilir mi
Ben izlemedim de o videoyu tahmin edebiliyorum Gözlüklü bir adam ve çocuklar var sürekli alo baba falan diyorlar o olabilir mi
s@hr@ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben izlemedim de o videoyu tahmin edebiliyorum Gözlüklü bir adam ve çocuklar var sürekli alo baba falan diyorlar o olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Evet Enes
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben izlemedim de o videoyu tahmin edebiliyorum Gözlüklü bir adam ve çocuklar var sürekli alo baba falan diyorlar o olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Evet Enes
' KalendeR ' Üye Az önce uyandım sırt ağrıları ile, kalk yüzünü yıkan falan fişman ne kahvaltı ne bir şey attık kenmizi buraya bir nescafeyle birlikte yine,, Tanrının selamı üstünüze olsun dostlar
Az önce uyandım sırt ağrıları ile, kalk yüzünü yıkan falan fişman ne kahvaltı ne bir şey attık kenmizi buraya bir nescafeyle birlikte yine,, Tanrının selamı üstünüze olsun dostlar
Samsunspor Emekli Yönetici ' KalendeR '' Alıntı: Sorma Abi ya zor uyandım Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Başım çatlıyor 10 bardak kahve içtim hala ağrıyor Genişletmek için tıkla ... off boL tuzLu , sabahtan doLaba bırakmıştım 1 kavanoz .. ooohhh
' KalendeR '' Alıntı: Sorma Abi ya zor uyandım Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Başım çatlıyor 10 bardak kahve içtim hala ağrıyor Genişletmek için tıkla ... off boL tuzLu , sabahtan doLaba bırakmıştım 1 kavanoz .. ooohhh
s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: off boL tuzLu , sabahtan doLaba bırakmıştım 1 kavanoz .. ooohhh Genişletmek için tıkla ... çok güzel görünüyor
Samsunspor' Alıntı: off boL tuzLu , sabahtan doLaba bırakmıştım 1 kavanoz .. ooohhh Genişletmek için tıkla ... çok güzel görünüyor
' KalendeR ' Üye Günaydın Erol Mehmet Abi kahve yerine hap içsen O nası bi ayran öyle Güven Abi canım çekitti valla
Mehmet Emekli Yönetici Bide bana sor --------------- Ekleme --------------- 3 tane aspirin attım faide etmedi --------------- Ekleme --------------- 3 tane aspirin attım faide etmedi
Bide bana sor --------------- Ekleme --------------- 3 tane aspirin attım faide etmedi --------------- Ekleme --------------- 3 tane aspirin attım faide etmedi
Samsunspor Emekli Yönetici buyrun buyrun Sahra , İsa afiyet oLsun VaLLa dostLar bu kadar köpükLü değiLdi ama bundan daha da büyük boL tuzLu buz gibi devirdim bi tane , oohh EroL buz gibi ayran iç
buyrun buyrun Sahra , İsa afiyet oLsun VaLLa dostLar bu kadar köpükLü değiLdi ama bundan daha da büyük boL tuzLu buz gibi devirdim bi tane , oohh EroL buz gibi ayran iç