Praetor
Emekli Yönetici
Gördüm gördüm, ben de sana gönderme yaptım zaten, sen bazen adalet yerini bulmuyor diyeceğim avukat admin kızacak dedin, ama bu admin diyor ki adalet yerini asla tam olarak bulmuyor. Senin oğlun benim oğlumu öldürse ben senin oğlunun müebbet hapisle cezalandırılması isterim sen ise benim oğlumun tahrik ettiğini vs... Düşünerek oğlunun 7-8 senede çıkmasını istersin ama mahkeme oğluna 15 yıl verir. Sonuçta ne sen mutlu olursun ne de ben. Zaten bir canın değeri 15 yıllık hapis de değildir. Bu da karşılamaz. Kısas-diyet uygulamaları da çok denendi tarihte olmuyor... Gerek vahşice olmasından dolayı gerekse Yaradan'ın verdiği canı Yaradan'dan başkasının almaya hakkının olmaması dolayısıyla... Sonuç: Asla tecelli etmeyen bir adalet. Ama olabildiğince ona doğru yaklaşıyoruz işte, ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Ama bu halde herkes adaletten şikayet ediyor. Onu da çekiyoruz işte bir şekilde...
Aynı düşünceyi tekrar tekrar söylemişsin Abla
Gerek sitedeki konumun dolayısıyla gerekse iyi tanımadığım kişilerle (ki iyi tanıdığımı iddia edebileceğim kişilerin sayısı 2 elin parmaklarını geçmez) dini ve siyasi tartışmalara asla girmem. He hukuk konusunda tartışırım elbette; şu anki hukuk sistemimizde ise islam ve şeriat hukuku yalnızca hukuk fakültelerinin hukuk tarihi dersinde işlenen, uygulaması olmayan bir konu olup, haftalık 2 krediye sahip bir derstir. O bakımdan tartışmayı uzatmak istemiyorum. Mazur görün Nur (:
Dinden bahsediyorsun ama tartışma yaratmak değil diyorsunOldu mu şimdi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?