Samsunspor
Emekli Yönetici
selamün aleyküm arkadaşlar..
Hocam ve Nur abla hoş geldiniz
Peki mehmet Abi
ALeykümSeLam Aziz , Nadir ..
Mehmet , Nur , Enes .. SeLamLar ..
teşekkür ederim Nur , çok şükür iyiyim ..
sen de iyisindir İnşaLLah diye temennide buLunuyorum , sormuyorum Enes kızıyor
Nur iyiyim şükür sen nasılsın?
Kavga mı, ne kavgası ?Kavga ne arar lan forumdaBen 55 yıllık esnafım burda kavga görmedim
Kızmak istersem kızarım ona göre
Çok bilen çok yanılır Enes ne diyeyim... Ben de bilmem kimin "gerçekten" haklı "gerçekten" haksız olduğunu... En iyi hâkim bile bildiğini iddia ederse yanılıyor demektir. Kimse kimsenin haklılığına gerçekten karar veremez. Bu nedenle idam cezası kabul görmez mesela... Zira insandır hata yapar, hata ile can almak da olabilecek en ağır şeydir.Hop taktım falan ayıp oluyor
Menajer aranıyorAta Abi dün yine avukatlık yapmışsın mesajlarıma
Kimin haklı, kimin haksız, kimin ne olduğunu, ne olmadığını herkesten çok iyi biliyorum
Tartışmak ve uzatmak hoşuma gidiyor ben ne yapayım
Benim de kuralları uygulamak çok hoşuma gidiyor mesela... Bildiğini tahmin ediyorum :naughty :Tartışmak ve uzatmak hoşuma gidiyor ben ne yapayım
Sorunu çözdük biz Mehmet ile... Hiç kullanmıyoruz.Iste bak birşey demiyorum ki her mesajda ifade kullandığım için ve yukarıdaki mesajda kullanmadığım için sanki kızıyormuşum gibi geliyor
Geçmiş konular hocam... Biz soğuk yemeyi seviyoruz da...konu ney?
Merhaba Erol'um...Merabayın Ata, Enese benim yaptığım bişeyn takılması ne kadar da güzel
Gördüğün gibi değişmişsin... Gerçi kabul etmeyeceksin ya neyse... Ben görüyorum sendeki değişimi...Abi beni değiştiremezsinSon haftalarda tartışma yapmıyorum sürekli şikayet ediyorum özelden cevap veriyorum ...
Kimseye de bulaşmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?