izmirligenc
Üye
SMS Interceptor adındaki program kısa mesaj yolkesicisi manasına geliyor ama biz ona kısa mesaj eşkiyası da diyebiliriz.Telefon sizin belirlediğiniz hedef telefona gelen metin mesajlarını sessizce ve ustaca sizin telefonunuza aktarıyor.Cep telefonlarında Casus SMS teknolojide gelinen son noktayı sizlere çözüm olarak sunuyor. Artık yakınlarınızın cep telefonu mesaj trafiğini ele geçirmek çok kolay.
Özellikleri :
*
* Casus SMS ile çocuklarınızın güvenliğini en üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Onu kötü alışkanlıklardan ve zaralı olabilecek kişilerden korumak artık hiç de zor değil.
* Tüm yapmanız gereken SMS yönlendirme programını SMS takibi yapmak istediğiniz kişinin telefonuna birkaç saniye içinde yüklemek.
* Yüklediğiniz telefondaki gizli mesaj yönlendirici modül yazılımı sayesinde tüm sms ve mesajların birer kopyası gizlice sizin telefon uz�a da gelecek. Casus SMS yönlendirme modülü sayesinde kafanızdaki soru işaretleri birer birer kaybolacak.
* Üstelik istediğiniz zaman bir sms komutu gönderip mesaj yönlendirme uzaktan devre dışı bırakabilir ve izleme yapmak istediğiniz an tekrar açabilirsiniz üstelik uzaktan yönetim özelliği ile daha fazlasını yapabileceksiniz.
* Hedeftelefonu gizli (görünmez) sms komutlarıyla kumanda edebilir yönlendirme numarasını değiştirebilirsiniz.
* Casus SMS cep telefonu modül yazılımları size ömür boyu çok ucuza özel mobil dedektiflik yapabilir.
* GSM SMS yönlendirme mesaj bildirim yazılımını hedef telefona yüklendikten sonra bu telefona gelen ve bu telefondan gönderilen tüm mesajları''SMSleri sizin belirlediğiniz numaraya gizlice gönderir.
evet dediğin gibi ben de anlamadım ve silmiştim o yüzden paylaşmadım . bana boş geldi
guzelmis ya ama cogu isletimi desteklemiyor peki bunda ucretlendirme nasil oluyr acaba