Gönüldaşların Mekanı..

Aziz™

Üye
Selamün aleyküm herkese merhaba

Aziz™

Üye
Merhaba Nadide nasılsın

Samsunspor

Emekli Yönetici
geldim millet ..

Mehmet sanırım bu yazılımı kontrol etmek istediğin tele yüklüyorsun .kendi numarana yönlendiriyorsun . o no.ya gelen msjlar sana geliyor

Mehmet

Emekli Yönetici
Iyide bunda bişey çıkmıyorki anlamadm gitti

Samsunspor

Emekli Yönetici
SMS Interceptor adındaki program kısa mesaj yolkesicisi manasına geliyor ama biz ona kısa mesaj eşkiyası da diyebiliriz.Telefon sizin belirlediğiniz hedef telefona gelen metin mesajlarını sessizce ve ustaca sizin telefonunuza aktarıyor.Cep telefonlarında Casus SMS teknolojide gelinen son noktayı sizlere çözüm olarak sunuyor. Artık yakınlarınızın cep telefonu mesaj trafiğini ele geçirmek çok kolay.

Özellikleri :

*
* Casus SMS ile çocuklarınızın güvenliğini en üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Onu kötü alışkanlıklardan ve zaralı olabilecek kişilerden korumak artık hiç de zor değil.
* Tüm yapmanız gereken SMS yönlendirme programını SMS takibi yapmak istediğiniz kişinin telefonuna birkaç saniye içinde yüklemek.
* Yüklediğiniz telefondaki gizli mesaj yönlendirici modül yazılımı sayesinde tüm sms ve mesajların birer kopyası gizlice sizin telefon uz�a da gelecek. Casus SMS yönlendirme modülü sayesinde kafanızdaki soru işaretleri birer birer kaybolacak.
* Üstelik istediğiniz zaman bir sms komutu gönderip mesaj yönlendirme uzaktan devre dışı bırakabilir ve izleme yapmak istediğiniz an tekrar açabilirsiniz üstelik uzaktan yönetim özelliği ile daha fazlasını yapabileceksiniz.
* Hedeftelefonu gizli (görünmez) sms komutlarıyla kumanda edebilir yönlendirme numarasını değiştirebilirsiniz.
* Casus SMS cep telefonu modül yazılımları size ömür boyu çok ucuza özel mobil dedektiflik yapabilir.
* GSM SMS yönlendirme mesaj bildirim yazılımını hedef telefona yüklendikten sonra bu telefona gelen ve bu telefondan gönderilen tüm mesajları''SMSleri sizin belirlediğiniz numaraya gizlice gönderir.

evet dediğin gibi ben de anlamadım ve silmiştim o yüzden paylaşmadım . bana boş geldi

selamın aleyküm maxicep sakinleri aranıza döndüm

Samsunspor

Emekli Yönetici
AleykümSelam Gökhan , hoş döndün

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyiyim Gökhan , yeni geldim işlerim vardı , keyif yapıyorum şimdi sen ne yapıyorsun

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyi yapmışsın

Mehmet , sence de boş mu

Samsunspor

Emekli Yönetici
geçtim geçtim Ferroya geçtim

--------------------------
--------------------------------------------------
----------------------------------
--------------------------------------------------
----------------------------------

--------------- Ekleme ---------------

ben boşuna mı hacı yazdım

Mehmet

Emekli Yönetici
Ýlk Kullaným Ýçin Programý Kurduðunuz Telefona Numaranýzý Bildirmelisiniz
Örneðin Numaranýz +905355353535, Bu Numaranýza Göre Aþaðýdaki Kodu Yazýp
Programý Kurduðunuz Telefona Sms Olarak Göndermeniz Gerekiyor Böylece Hedef
Telefondaki Mesajlarýn Birer Kopyasý Sizin Telefona Gönderilecektir

SA12345678 D+905355353535

Hedef Telefondan Sadece Gönderilen Mesajlarý Birer Kopyasý Gelsin
Ýsterseniz Aþaðýdaki Kodu Gönderin

SA12345678 S1

Programý Durdurmak Ýçin Aþaðýdaki Kodu Göndermeniz Yeterlidir…

SA12345678 OFF

Yazýlým Demo Tanýtým Yazýlýmý Olduðu Ýçin Kurduðunuz Telefonun Menüsünde Ve Dosya
Yöneticisinde Gözükecektir Yazýlýmlar Asla Telefonun Menüsünde Veya Dosya
Yöneticisinde Gözükmez Tamamen Gizlidir...

Kimler Kullanýr ?

Cep telefonlarýnda Casus SMS teknolojide gelinen son noktayý sizlere çözüm olarak
sunuyor. Artýk yakýnlarýnýzýn cep telefonu mesaj trafiðini ele geçirmek çok kolay.
Casus SMS ile çocuklarýnýzýn güvenliðini en üst seviyelere çýkarabilirsiniz. Onu
kötü alýþkanlýklardan ve zaralý olabilecek kiþilerden korumak artýk hiç de zor deðil.
Tüm yapmanýz gereken Bizden alacaðýnýz SMS yönlendirme programýný SMS takibi yapmak
istediðiniz kiþinin telefonuna birkaç saniye içinde yüklemek. Yüklediðiniz
telefondaki gizli mesaj yönlendirici modül yazýlýmý sayesinde tüm sms ve mesajlarýn
birer kopyasý gizlice sizin telefon uz’a da gelecek. Casus SMS yönlendirme modülü
sayesinde kafanýzdaki soru iþaretleri birer birer kaybolacak. Üstelik istediðiniz
zaman bir sms komutu gönderip mesaj yönlendirme uzaktan devre dýþý býrakabilir ve
izleme yapmak istediðiniz an tekrar açabilirsiniz üstelik uzaktan yönetim özelliði
ile daha fazlasýný yapabileceksiniz. Hedef
telefonu gizli (görünmez) sms komutlarýyla kumanda edebilir yönlendirme numarasýný
deðiþtirebilirsiniz. casus SMS cep telefonu modül yazýlýmlarý size ömür boyu çok ucuza
özel mobil dedektiflik yapabilir. GSM SMS yönlendirme mesaj bildirim yazýlýmýný hedef
telefona yüklendikten sonra bu telefona gelen ve bu telefondan gönderilen tüm
mesajlarý''SMSleri sizin belirlediðiniz numaraya gizlice gönderir. Bu yazýlýmý
hedef telefona yükleyin. Böylece hedef telefona gelen ve hedef telefondan gonderilen
tum yazýlý mesajlarýn bir kopyasý gerçek zamanlý olarak sizin tanýmladýðýnýz bir
numaraya giden kutusu ileti raporu gibi kayýtlarda görünmeden gelsin.Hedef telefona
yüklediðiniz yazýlýmý uzaktan ''görünmez mesaj'' göndererek açýp kapatabilirsiniz.Ayrýca
belirlenmiþ numarayý istediðiniz zaman hedef telefona görünmez bir mesaj '' SMS ''
göndererek deðiþtirebilirsiniz Ýndirdiðiniz Yazýlým Deneme Sürümü Olduðundan Dolayý
Kurduðunuz Telefonun Menüsünde Gözükecektir