Aksi Üye -YARINIYOK-' Alıntı: asi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum cnm (: hayrola sıvasamı yolculk var
-YARINIYOK-' Alıntı: asi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbuldum cnm (: hayrola sıvasamı yolculk var
arslansem Üye Sivası karıştırmaya gidiyoruz Samsuna gittim Samsun karıştı Noldu öyle 1 hafta içinde Güven abi yaa
Samsunspor Emekli Yönetici Nadide damat bulacan haaa Semih : gençlik var işte sizde nerde durak orda bırak kopamıyoruz ki , keşke çıkabilsem --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Sivası karıştırmaya gidiyoruz Samsuna gittim Samsun karıştı Noldu öyle 1 hafta içinde Güven abi yaa Genişletmek için tıkla ... sen burdamıydın o zaman Semih Allah ne diyim sanaa
Nadide damat bulacan haaa Semih : gençlik var işte sizde nerde durak orda bırak kopamıyoruz ki , keşke çıkabilsem --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Sivası karıştırmaya gidiyoruz Samsuna gittim Samsun karıştı Noldu öyle 1 hafta içinde Güven abi yaa Genişletmek için tıkla ... sen burdamıydın o zaman Semih Allah ne diyim sanaa
-YARINIYOK- Üye Nadir' Alıntı: sivasta mı? Genişletmek için tıkla ... he --------------- Ekleme --------------- |» Asi_KIZ «|' Alıntı: hosbuldum cnm (: hayrola sıvasamı yolculk var Genişletmek için tıkla ... sohbet ediyoruz öyle canım mayısta olur belki
Nadir' Alıntı: sivasta mı? Genişletmek için tıkla ... he --------------- Ekleme --------------- |» Asi_KIZ «|' Alıntı: hosbuldum cnm (: hayrola sıvasamı yolculk var Genişletmek için tıkla ... sohbet ediyoruz öyle canım mayısta olur belki
arslansem Üye Kopamadığın ne abi? Samsunda tv izliyoruz akşam haberlerini Kanal D açık.Arkadaş en az 10 haber Samsunla ilgili.Dedim noluyo bu yerel kanal mı?
Kopamadığın ne abi? Samsunda tv izliyoruz akşam haberlerini Kanal D açık.Arkadaş en az 10 haber Samsunla ilgili.Dedim noluyo bu yerel kanal mı?
Samsunspor Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Kopamadığın ne abi? Samsunda tv izliyoruz akşam haberlerini Kanal D açık.Arkadaş en az 10 haber Samsunla ilgili.Dedim noluyo bu yerel kanal mı? Genişletmek için tıkla ... he yaw bütün kanallar yerele döndü Ailevi meseleler Semih , ha deyince çıkamıyorum
arslansem' Alıntı: Kopamadığın ne abi? Samsunda tv izliyoruz akşam haberlerini Kanal D açık.Arkadaş en az 10 haber Samsunla ilgili.Dedim noluyo bu yerel kanal mı? Genişletmek için tıkla ... he yaw bütün kanallar yerele döndü Ailevi meseleler Semih , ha deyince çıkamıyorum
arslansem Üye Samsunspor' Alıntı: he yaw bütün kanallar yerele döndü Ailevi meseleler Semih , ha deyince çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... İçimden bir ses seni ikna edeceğimi ve Sivasta buluşacağımızı söylüyor Nadidenin yardımıyla Hayırlısı bakalım
Samsunspor' Alıntı: he yaw bütün kanallar yerele döndü Ailevi meseleler Semih , ha deyince çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... İçimden bir ses seni ikna edeceğimi ve Sivasta buluşacağımızı söylüyor Nadidenin yardımıyla Hayırlısı bakalım
arslansem Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben çıkıyorum arkadaşlar . İyi akşamlar hepinize .. İyi bakın kendinize . Genişletmek için tıkla ... 2 saat sonra burdasın zaten görüşürüz Ali
DiaBLoS' Alıntı: Ben çıkıyorum arkadaşlar . İyi akşamlar hepinize .. İyi bakın kendinize . Genişletmek için tıkla ... 2 saat sonra burdasın zaten görüşürüz Ali
DiaBLoS Admin arslansem' Alıntı: 2 saat sonra burdasın zaten görüşürüz Ali Genişletmek için tıkla ... Aynen . Sonra da 21.20 çıkış . Daha da yok Hadi eyvallah .
arslansem' Alıntı: 2 saat sonra burdasın zaten görüşürüz Ali Genişletmek için tıkla ... Aynen . Sonra da 21.20 çıkış . Daha da yok Hadi eyvallah .
Samsunspor Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: İçimden bir ses seni ikna edeceğimi ve Sivasta buluşacağımızı söylüyor Nadidenin yardımıyla Hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... haydi Hayırlısı o zaman , İnşallah diyorum DiaBLoS' Alıntı: Ben çıkıyorum arkadaşlar . İyi akşamlar hepinize .. İyi bakın kendinize . Genişletmek için tıkla ... Ali iyi akşamlar , sen de kendine iyi bak ..
arslansem' Alıntı: İçimden bir ses seni ikna edeceğimi ve Sivasta buluşacağımızı söylüyor Nadidenin yardımıyla Hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla ... haydi Hayırlısı o zaman , İnşallah diyorum DiaBLoS' Alıntı: Ben çıkıyorum arkadaşlar . İyi akşamlar hepinize .. İyi bakın kendinize . Genişletmek için tıkla ... Ali iyi akşamlar , sen de kendine iyi bak ..
-YARINIYOK- Üye dayı dayı dayı dayı dayı --------------- Ekleme --------------- nadir abi kedi nasıl bu arada dayıma ötöpü aldım haberin olsun
dayı dayı dayı dayı dayı --------------- Ekleme --------------- nadir abi kedi nasıl bu arada dayıma ötöpü aldım haberin olsun