Gönüldaşların Mekanı..

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim ki karışık be Ali biraz da Hayırlı bi iş

Nadide senin ne iş yaaw

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noluyoruz yaaa..ne Sivas'ı? ne işiniz var?

Köylümüz çok içten ve saftır..Deprem olduğu zaman haberlerde izlemişsinizdir mutlaka.
Misafirperverlik özellikle..Bi yabancı buldular mı Allah ona yardım etsin her türlü iyiliği yaparlar.Askerleri de dediğin gibi abi bağırlarına basarlar.Şehrimi seviyorum ben..Çok şükür terör yok şehrimizde.Kendimi bildim bileli bişey yaşanmadı.Halbuki etrafımızda Tunceli ve Diyarbakır var komşu olarak ama sıçramadı bize inşallah da böyle devam eder.
Çık gel abi yazın beklerim..Beraber gezeriz..Gezdirirsin beni

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ulan bura karışmış düzeltmek zor..

Şincik şöyle oluyor Nadir abi..Ben Sivasa gidiyorum Nadide de buluşma ayarlayalım dediydi.Güven abi de gelebilirim dedi.Öyle dediler..Sonra öyle işte sohbet falan derken sen sallan sallan düş

Samsunspor

Emekli Yönetici
noluyoruz yaaa..ne Sivas'ı? ne işiniz var?

can sıkıntısından ne yapacağımızı şaşırdık Hocam , karar verdik Sivas' ı seçtik

aynen Paşam aynen , Karakolda 2 tepsi çiğköfte yaptılar bize sağolsunlar , ayranı kolası hepsini alıp gelmişlerdi . inan çok özledim Elazığ' ı .. Vallaha gezdiririm seni Semih

Çık gel işte ya çok mu zor abi maddi mazeret dışında bişey kabul edemem ben gezmek için
Ben bile şu öğrenci halimde şehir şehir geziyorum.Geçen hafta Samsundaydım pazar günü maça İstanbula gidiyorum.Sivas falan filan dur bakalım nolacak sonumuz

Aksi

Üye
yıne beennnnn
busefer kesın dönus yaptım

'Davut

Üye
Kimse Sivasda değil ama buluşma noktası Sivas... Ben sivas merkeze gittim öyle güzel bir yer değildi...

Ben olunca bereket çöküyor arkadaş.Buna inanıyorum artık
Hoşgeldin renkdaş naber bea