Gönüldaşların Mekanı..

DiaBLoS

Admin
İnsan görüşmez mi lan . Ayıp sana semih be : )

Samsunspor

Emekli Yönetici
yaaa bayağı da kalmışsın . be çocuk bi yaz daaa profile pm e yaz daa Mübarek ..

Allahım yaaa , tam da yerinde kalmışsız zaten

DiaBLoS

Admin
Telefonu istedin mi Güven abi nin , gün verdin mi geliyorum diye ? Nete girip söyledin mi Samsundayım diye
Eline samsun sigarası alıp , Güven abiyi görmeye gittin mi ?

YOK ..

'Davut

Üye
8de8 Hatalısın...

İnsan Samsun'a giderde hiç Güven abi ile Görüşmez mi..?

DiaBLoS

Admin
Tamam biraz da semih in arkasında durayım ..

Güven abi , sende Semih e neden telefon numaranı falan göndermiyon , madem bilet alacağını falan biliyon . Al gardaş numaram gelince haberleşelim falan olmadı ama ...

Samsunspor

Emekli Yönetici

Merkezdeyim tabii , Atakum 10 dakika dolmuş ile .. ahh Semih ahh

Tamam biraz da semih in arkasında durayım ..

Güven abi , sende Semih e neden telefon numaranı falan göndermiyon , madem bilet alacağını falan biliyon . Al gardaş numaram gelince haberleşelim falan olmadı ama ...

Yaniiii

Samsunspor

Emekli Yönetici
tamam tamam ben de sustum

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vallaha o gün dediğinde ciddi değilsin sandım , hani ben de bilmiyorum deyince sizinkilerden birine bilet alıp geleceksin zannettim Semih

sorun değil abi..Allah tekrar nasip ederse görüşürüz.Bu taraflara gelmiyor musunuz siz İstanbul falan

DiaBLoS

Admin
İstanbul diyene bak ...
Ulan buluşmaya gelmeyen adam sen değil misin ? Üşenen adam sen değil misin ? Mazeret üreten sen değil misin ?

İstanbul un adını anma lütfen Semih im .

İstanbul diyene bak ...
Ulan buluşmaya gelmeyen adam sen değil misin ? Üşenen adam sen değil misin ? Mazeret üreten sen değil misin ?

İstanbul un adını anma lütfen Semih im .

Hacı uymazsa gelemem dedim.8-20 Mayıs arası finaller var.Sınavım olduğu zaman nasıl geleyim sen söyle?8 den önce olursa gelebilirim.20 den sonra olursa zaten Sakarya da değilim Sivas a oradan Elazığa geçiyorum

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim işim belli olmaz Semih bir bakmışsın yolum düşmüş o taraflara .. fakat Sivas - Elazığ nasıl yani , biraz aç şunu

Sakaryada okuyorum ailem Elazığda.Sivasta da arkadaş var ünide okuyan.Bizim Sakarya Üniversitesi erken kapanıyor normalden.Onların bahar şenlikleri var o sıra.Orayı da gezerim hem.Oradan da Elazığa geçerim.
Hedefim tüm Türkiyeyi gezmek

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben hemen hemen gezdim her tarafı , fazla bişey kalmadı . Elazığ' da askerlik yaptım özeldir benim için Elazığ ..

Sivas' a da bu yaz kesin gideceğim , bir iş için

Harbi mi diyorsun yahu Merkezde mi yaptım Harputa yakın olan tarafta?