Sehzade Üye Davut™;1912732' Alıntı: Ahada 2000. mesajı ben attım ne ödül kazandım Genişletmek için tıkla ... 1msj kazandın
Davut™;1912732' Alıntı: Ahada 2000. mesajı ben attım ne ödül kazandım Genişletmek için tıkla ... 1msj kazandın
Sehzade Üye Davut™;1912743' Alıntı: daha yok mu ödül..tatil matil yok mu ? bu attığım 2003 mesajdı Genişletmek için tıkla ... mesaj sayın btane artdı daha ne istiosun bu arada msj guven abinin xD
Davut™;1912743' Alıntı: daha yok mu ödül..tatil matil yok mu ? bu attığım 2003 mesajdı Genişletmek için tıkla ... mesaj sayın btane artdı daha ne istiosun bu arada msj guven abinin xD
'Davut Üye Buraya atınca mesaj sayım artmıyor ki... 3.136 bunu atınca yine aynı... Benim başarımı kıskanmayın 2000. mesaj benim...
Buraya atınca mesaj sayım artmıyor ki... 3.136 bunu atınca yine aynı... Benim başarımı kıskanmayın 2000. mesaj benim...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Selamlar ... Bir sorum olacak , kıskanç olmak bir birey için ne gibi olumsuz sonuçlar doğurabilir bu hususta bilgisi olan var mi ?
Selamlar ... Bir sorum olacak , kıskanç olmak bir birey için ne gibi olumsuz sonuçlar doğurabilir bu hususta bilgisi olan var mi ?
Sehzade Üye Davut™;1912771' Alıntı: Buraya atınca mesaj sayım artmıyor ki... 3.136 bunu atınca yine aynı... Benim başarımı kıskanmayın 2000. mesaj benim... Genişletmek için tıkla ... biz demiyoruz forum diyor 2000 mesaj guven abinin bak istersen
Davut™;1912771' Alıntı: Buraya atınca mesaj sayım artmıyor ki... 3.136 bunu atınca yine aynı... Benim başarımı kıskanmayın 2000. mesaj benim... Genişletmek için tıkla ... biz demiyoruz forum diyor 2000 mesaj guven abinin bak istersen
Sehzade Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Selamlar ... Bir sorum olacak , kıskanç olmak bir birey için ne gibi olumsuz sonuçlar doğurabilir bu hususta bilgisi olan var mi ? Genişletmek için tıkla ... kıskanc olmak bazı seyleri kaybetmene yol acaba bilir...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Selamlar ... Bir sorum olacak , kıskanç olmak bir birey için ne gibi olumsuz sonuçlar doğurabilir bu hususta bilgisi olan var mi ? Genişletmek için tıkla ... kıskanc olmak bazı seyleri kaybetmene yol acaba bilir...
'Davut Üye Hoşgeldin Enes bu insandan insana değişir diyim Topu atim... --------------- Ekleme --------------- Bugün şükürler olsun hiç sorun çıkarmadı site... Çok sorunlu bir sitemiş...
Hoşgeldin Enes bu insandan insana değişir diyim Topu atim... --------------- Ekleme --------------- Bugün şükürler olsun hiç sorun çıkarmadı site... Çok sorunlu bir sitemiş...
Mehmet Emekli Yönetici Yok be nickmi değiştirdim ya yüzden aslında benim nick Mehmetce38 & # 8284 ;⁜ buymuş
Sehzade Üye Mehmetce38™;1912808' Alıntı: Yok be nickmi değiştirdim ya yüzden aslında benim nick Mehmetce38⁜ buymuş Genişletmek için tıkla ... bende sehzade oldugunu blmiodum giriom giriom olmuo sora dedim bi deniyim girdi
Mehmetce38™;1912808' Alıntı: Yok be nickmi değiştirdim ya yüzden aslında benim nick Mehmetce38⁜ buymuş Genişletmek için tıkla ... bende sehzade oldugunu blmiodum giriom giriom olmuo sora dedim bi deniyim girdi
'Davut Üye Mehmetce38™;1912808' Alıntı: Yok be nickmi değiştirdim ya yüzden aslında benim nick Mehmetce38 & # 8284 ;⁜ buymuş Genişletmek için tıkla ...
Mehmetce38™;1912808' Alıntı: Yok be nickmi değiştirdim ya yüzden aslında benim nick Mehmetce38 & # 8284 ;⁜ buymuş Genişletmek için tıkla ...
Sehzade Üye Mehmetce38™;1912818' Alıntı: Öyle yazınca çıkmadı düzelttim Genişletmek için tıkla ... kolay deil ustad telefondan girseydn napcaktın
Mehmetce38™;1912818' Alıntı: Öyle yazınca çıkmadı düzelttim Genişletmek için tıkla ... kolay deil ustad telefondan girseydn napcaktın
Mehmet Emekli Yönetici Telefondan girdim zaten --------------- Ekleme --------------- Sorma Davut ben hala güluyorum