Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönderilen mesajlarda görünmeyen ama iletildi raporu olan mesaj!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavi2580
Üye
Konu Sahibi
Gönderilen mesajlarda görünmeyen ama iletildi raporu olan mesaj!
Hiç dikkatinizi çekti mi bilemiyorum ama ben telefonu alıp sim kartı taktığım andan itibaren her ay aynı tarihte bir numaraya bir mesaj gidiyor ama gönderilen mesajlarda mesaj yok, sizce bu mesajın sebebi ne olabilir?
x-scarface
Üye
hattın web mms vs ayarları alması için otomatik mesaj o
Hiç dikkatinizi çekti mi bilemiyorum ama ben telefonu alıp sim kartı taktığım andan itibaren her ay aynı tarihte bir numaraya bir mesaj gidiyor ama gönderilen mesajlarda mesaj yok, sizce bu mesajın sebebi ne olabilir?
telsiz kullanım ücretini biliyorum kullandığım operatörle alakalı değil, 533 ile başlayan bir numaraya telefonum otomatik olarak her ay bir mesaj gönderiyor ve kullanım detaylarında da görünüyor, bu mesaj yüzünden bir sorun yaşamadım ama haliyle rahatsız edici bir durum
joker.lg
Üye
galiba bir üyeliğin var ona gidiyordur müşteri hizmetlerini aradın mi ? Veya türkcell kullanıyorsan online işlemlerden öğrenebilirsin galiba
Üyelikten değil vodafone kullanıyordum aveaya geçince de aynı durum devam etti, telefonla ilgili ama sebebi ne onu da bilmiyorum, kipa'dan almıştım acaba temin edilen firma ile alakası olabilir mi? Bu sorun tek benim telefonumda galiba, benzer birşey yaşayan yok mu ki?
joker.lg
Üye
bilemeyecem
harwired
Üye
sanırm nokia oviye üye olmuşun o çekiyor olabilr...uygulamalar my nokiaya gir abonelikten çık de.