Golü Elle Attım Demiş Iptal Ettirmişti...dünya Fair Play ödülüne Aday Gösterildi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Golü Elle Attım Demiş Iptal Ettirmişti...dünya Fair Play ödülüne Aday Gösterildi...
<span style="color:#FF0000">Golü elle attım&#39; demiş iptal ettirmişti... Dünya Fair Play ödülüne aday gösterildi...</span>

Galatasaraylı genç futbolcu Özgürcan Özcan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 2005 Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) Ödülü&#39;ne aday gösterildi.

<u>Genç futbolcu Özgürcan Özcan, <span style="font-size:12pt;line-height:100%"><span style="color:#FF0000">Galatasaray</span></span> PAF takımında attığı golü &#39;Elle attım&#39; diyerek iptal ettirmiş ve bu davranışıyla TMOK Fair Play Konseyi tarafından Sportif Fair Play Davranışı dalında büyük ödüle layık görülmüştü.</u>
Genç futbolcu Özgürcan Özcan&#39;ın aday gösterildiği CIFP Ödülü, 3 Haziran&#39;da İtalya&#39;nın Como Kenti&#39;nde yapılacak toplantıda sahibini bulacak.

İşte Galatasaray&#39;ın gençleri böyle&#33; Örnek alması gerekenler örnek alsınlar&#33; Eliyle koluyla gol atıp utanmadan demeç verenler örnek alsın.

alihan

alihan

Üye
abi galatasaray işte ya

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet işte Galatasaray işte Galatasaraylı genç aslan

hidayet

hidayet

Üye
örnek davranışından dolayı tebrik ederim

jöly

Üye
bu zamanda dürüst insan bulmak zor aferin çocuğa davranışını tebrik ediyorum

jeacona

jeacona

Üye
türkiyeye böyle oyuncular gerekli

Salihyet

Salihyet

Üye
afferin valla tebrik ederim onu

cllgr

cllgr

Üye
sporcunun zeki,çevik vede ahlaklı olması gerekiyor.bu her takımdaki vede spor dalındaki sporcular için de geçerlidir.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cllgr &#064; May 22 2006, 08&#58;55 PM) [post=340440]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sporcunun zeki,çevik vede <span style="font-size:12pt;line-height:100%">ahlaklı </span>olması gerekiyor.bu her takımdaki vede spor dalındaki sporcular için de geçerlidir.
[/b][/quote]
aynen katılıyorum

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
onceki senede ozhan canaydin kazanmisti
insallah ozgurcan&#39;da alir
bu alandada rekor bizde

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Özgürcan CIFP Ödülünü Türkiyeye getirecektir. Geleceğin Gol Kral&#39;ı.

DUDU

Üye
CEBİNDEKİ PARAYLA DEĞİL ALNINDAKİ TERİYLE KAZANMAYI BİLENLER BÖYLE YETİŞİYOR&#33; Dünya starı olmussun ama adam olamamışsın Anelka.

yitik savaşçı

Üye
Elle kolla değil; bilekle&#33; Parayla pulla değil; yürekle&#33;

emere

Üye
galatasaray mı golü iptal ettirdi galatasarlı oyuncu iptal ettirdi onun iyi niyetinden dolay galatasaraydan dolayı değil

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
helal olsun işte örnek galatasaraylı..........

hades33333

hades33333

Üye
<div class='quotetop'>(emere &#064; May 23 2006, 09&#58;14 PM) [post=341153]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
galatasaray mı golü iptal ettirdi galatasarlı oyuncu iptal ettirdi onun iyi niyetinden dolay galatasaraydan dolayı değil
[/b][/quote]

o oyuncu bizim takımda... ayrıca galatasaray ın başındaki adamlardan birinin elle atılan gölü görüp de iptal ettirmicei ne malum

yitik savaşçı

Üye
Fenerbahçeli arkadaşlar abesle iştigal etmesinler... Galatasaraylı oyuncu kulübüyle; Galatasaray Kulübü de oyuncusuyla gurur duymaktadır.

muzaffer_sener

Üye
[quote name=&#39;hades33333&#39; date=&#39;May 23 2006, 09:54 PM&#39; post=&#39;379891&#39;]
[quote name=&#39;emere&#39; post=&#39;379875&#39; date=&#39;May 23 2006, 09:14 PM&#39;]
[/quote]

sonuçta iptal edilmiş, anelkada iptal ettirebilirdi işte buda insanlık farkı

hades33333

hades33333

Üye
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 23 2006, 10&#58;37 PM) [post=341221]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Fenerbahçeli arkadaşlar abesle iştigal etmesinler... Galatasaraylı oyuncu kulübüyle; Galatasaray Kulübü de oyuncusuyla gurur duymaktadır.
[/b][/quote]

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(emere &#064; May 23 2006, 09&#58;14 PM) [post=341153]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Galatasarayda yetişiyor Özgürcan. Evet golü Galatasaray iptal ettirdi. Galatasaraylı olmanın farkı burda&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...