Golden Retriever hakkında sorular..

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Golden Retriever hakkında sorular..
merhaba arkadaşlar dün dişi golden retriever cins köpek aldım. 1 yaşında bile değilmiş. köpeği çok sevdim ama birkaç sorum var.
çok hızlı nefes alıp veriyor. neden?
bu köpek eğitimli eve tuvaletini yapmıyor. ama en son akşam dışarı çıkardım tüm tuvalet ihtiyaçlarını giderdi. şimdi ben bu köpeğin tuvaletinin geldiğini nasıl anlayabilirim?
nasıl daha iyi eğitebilirim ve bana alışmasını sağlayabilirim?
neleri yememeli?
ve onu nasıl mutlu edebilirim nasıl bakabilirim?
uyurken horluyor normal mi?
bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim. onu çok sevdim ve onun için herşeyi yapabilirim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hareketsiz kaldığı için kondüsyonu düşmüştür. Biraz oynadıktan sonra çabuk tıkanabilir. Ciğerleri açık olmadığından horlama yapıyordur. Sürekli gezdir oyna daha çok yoruldukça alışır zamanla birden yüklenmende kötü olur yavaş yavaş. Zaten tuvalet eğitimini almış ihtiyacı geldiğinde havlar huysuzluk çıkarır. Malesef dayak atmadan eğitim almaları çok zor oluyor. Ama yinede bunu yapmayın onu ödüllendirerekte yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Hareketsiz kaldığı için kondüsyonu düşmüştür. Biraz oynadıktan sonra çabuk tıkanabilir. Ciğerleri açık olmadığından horlama yapıyordur. Sürekli gezdir oyna daha çok yoruldukça alışır zamanla birden yüklenmende kötü olur yavaş yavaş. Zaten tuvalet eğitimini almış ihtiyacı geldiğinde havlar huysuzluk çıkarır. Malesef dayak atmadan eğitim almaları çok zor oluyor. Ama yinede bunu yapmayın onu ödüllendirerekte yapabilirsin.
zaten dayağa falan karşıyım her zaman. sonuçta o bir köpek ve oda bir can taşıyor. biraz tanıdım onu. tuvaleti gelince rahat durmuyor. evin etrafında dolanıyor. anlıyorum ben de. ve dediğiniz gibi spora hareket etmeye ve oynamaya ihtiyacı varsa halledebilirim . yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten dayağa falan karşıyım her zaman. sonuçta o bir köpek ve oda bir can taşıyor. biraz tanıdım onu. tuvaleti gelince rahat durmuyor. evin etrafında dolanıyor. anlıyorum ben de. ve dediğiniz gibi spora hareket etmeye ve oynamaya ihtiyacı varsa halledebilirim . yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler..

rica ederim. Huysuzlandığında dışarı çıkar uygun ortam buldumu yapar zaten evin etrafında arazi gibi bir boş yer varsa oraya götürebilirsin, ya da değiştirebileceksen balkon gibi bir yer var bir kasanın içine kum koyabilirsin oraya da alışır. Bol bol gezdir sanırım çok yatmış ondan öyle olmuş olabilir. Arkadaşımınki de öyle çok hantaldı birkaç kez dışarı çıkardık hayvan cana geldi evde her yeri dağıtıyordu sürekli oyun ve ilgi istiyordu ve yorulmuyordu ama ilk başlarda 5 dakika topla oynatsak nefes nefese kalıyordu yavaş yavaş alıştır bir de resmini koy biz de görelim :)

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
işte fotoğrafı :) bunu bile zor çektim sürekli uyuyor hep