telefon kendi kendine reset atıyordur ekranı durmadan gidiyordu en sonunda sattım
benim aldığım telefon 6 ay garantiliydi 6. aydan sonra sorun çıkardı mesela verdiğim linkte bir ip5 var telefonun kenarlarının boyası falan gitmişhmm o zaman böyle alacak olsam aynı paraya temiz 2. eller varyenilenmiş cihaz yazıyor birde 1 yıllık garantisi var
ben bunlar gibi bir 5800 almıştım 300 tl yetelefon kendi kendine reset atıyordur ekranı durmadan gidiyordu en sonunda sattım
benim aldığım telefon 6 ay garantiliydi 6. aydan sonra sorun çıkardı mesela verdiğim linkte bir ip5 var telefonun kenarlarının boyası falan gitmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar daha ucuz gibi bir de almadan önce görebiliyor muyuz yoksa sade kargo mu satıyolar bunları
4s iyi al istersen![]()
![]()
bence her mağazada vardır çünkü benim babam gidip incelemişti outlet ürünlerini 
bunlar outlet adamlar alıp kullanmış beğenmemiş veya sorun çıkmış geri verilmiş ve tamir edilip satışa tekrar konulmuş ürünler googleye outlet ürünler yazarsan birsürü varhepsine de bunların bir sorunu çıkarsa diye garanti yaparlarBu cihazlar neden bu kadar ucuz? Tam da bu haftasonu Nexus 5 alacaktım. Eğer bi sorunları yoksa bu linkini attığınız yerlerden alacağım.
bunlar outlet adamlar alıp kullanmış beğenmemiş veya sorun çıkmış geri verilmiş ve tamir edilip satışa tekrar konulmuş ürünler googleye outlet ürünler yazarsan birsürü varhepsine de bunların bir sorunu çıkarsa diye garanti yaparlar

hatta belki 4 alırım
Tamamdır teşekkür ederim. Açıklama kısımlarına baktım hep kullanılmış, çizik, ezik ürünler... O fiyata temiz 2. el alınır daha iyi. Yani boş muhabbet![]()

kaç tl ki bütçen 2. el bakalım sana bunların yerine4s e zor bütçem yetiyorhatta belki 4 alırım
![]()
ama iphone 5 çizik dökük ama iphone 4 de çizik falan yok![]()

öylesi daha mantıklışimdi babama da gösterdim babamda telefon alacaktı dedi ki bu hafta sonu gidip bakarız sanırım almayacağım biraz inceledim hep kırık dökük telefonlar bütçem 800 tl civarında bu fiyata moto g var sıfır telefon almak istiyorum babamla beraber alacağız