Gol rekoru kıracağız!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gol rekoru kıracağız!
Gol rekoru kıracağız!
"Roberto Carlos'un yapacağı muz ortaları düşündükçe gerçekten heyecanlanıyorum. Kezman'la birlikte gol rekoru kırabiliriz. Yeni başarılar bizi bekliyor".

F.Bahçe'nin yeni transferi Colin Kazım Richards iddialı açıklamalar yaptı. Colin Kazım, Roberto Carlos transferinin çok önemli olduğunu belirterek "Onun yapacağı muz ortaları düşündükçe heyecanlanıyorum. Her ne kadar forvetin arkasında oynayacak olsam da çok gol atacağıma ve Kezman'la birlikte gol rekoru kırabileceğimize inanıyorum"
dedi.

HEDEFİMİZ AVRUPA

Sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden genç futbolcu şunları söyledi: "F.Bahçe'de verimli bir dönem geçireceğim. Çünkü kadroda çok kaliteli futbolcular var. Hedefimiz, sadece Türkiye'de değil Avrupa çapında başarılı olmak. Zaten F.Bahçe'nin teklifini hemen kabul etmemin en önemli nedeni, Avrupa'da büyük hedefleri olması."

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
yavaş kırın da molla desinler :D

ouSahin

ouSahin

Üye
hacker_akbal geçenlerde bana demiştin her konuda gs ye laf atıosun die ben susmuştum tartışma geregi duymadım...

ama görüom ki sen benden aşşagı degilsin yani her konuda fb ye laf sokuosun...

düzgün we tarafsız cvplar vermeni beklerim burda hiç bir Fenerbahçeli arkadaşımız sizin takımınız için yapılan yorumlarda sizin kadar laf sokuşturmuo...hatta çoq az

ltfen...haberlere saygı olsun

POWER

POWER

Üye
Yapmayın dostlarım yaw ben sadece fb için demiyorum hangi takıma hangi oyuncu gelse ilk röportajında aynı şeyleri söylüyor.İşte böle büyük bi kulübe geldiğim için mutluyum/ formumun zirvesindeyim /inşallah bu takımda çok işler başaracam /gol rekoru kıracam /en az 20 tane atarım /en az 15 tane attırırım gol yemem /falan filan bilmem anlatabildimmi?

ouSahin

ouSahin

Üye
abi haklısın tmm ben ona bişe demem ama nbilim her Fenerbahçe haberlerinde nbilim laf sokuluo biz forumda tatsızlık çıkmasın die sessiz duruoz ama Bizde Fanatik bir taraftarız takımımızı savunmak Takımımıza gelen oyuncaları savunmak hakkımız...Geçen Caine abiyle o yüzden tatsız olayım oldu ltfen yapmayalım...

Her Futbolcu böle der başka nasıl bir yorum yapmalı ki?...:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ewt her futbolcu geldiğinde böyle der zaten

bir kaç örnek :ehe
-Ben zaten bu takımın maçlarını avrupadan takip ediyordum.
-Ne kadar ateşli bir taftarı olduğunu biliyorum ve bunun için geldim
-xxx gerçekten büyük bir hoca, onunla çalışmak şeref vs vs vs

kimse üstüne alınmasın aslında gs liyim ama buraya açılmış topic bende öyle yazayım dedim.
sakın kimse kızmasın... :ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...