Gol Attıkça Kontör Kazan...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Gol Attıkça Kontör Kazan...
GOL ATTIKÇA KONTÖR KAZAN...

Dört büyük futbol takımının aynı anda sponsoru olan Avea, futbolsever aboneleri için ligin ikinci yarısında heyecanı artıracak yeni bir kampanya yarattı.

Kampanya kapsamında, Avea’nın Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor Futbol Paketleri’ne üye aboneler, takımları gol attıkça kontör veya dakika kazanacak. Taraftarı oldukları takımın attığı her gol için faturasız abonelere 3 kontör, faturalı abonelere 1 dakika hediye edilecek. Tüm hediye kontör ve dakikalar abonenin hattına otomatik olarak yüklenecek.

• Beğen
Tepkiler: -efşan, fth94, özalım ve 3 diğerleri

fatal19ty

fatal19ty

Üye
vay be hemen bi avea fenerbahçe alıyım iyi olur

esmercocuq35

Üye
teşekkürler bilgi için

onrbry

Üye
çok güzel bi kampanya..

An@Liz

An@Liz

Üye
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor Futbol Paketleri’ne üye aboneler
diyo.. dikkat edin arkadaşlar

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
hemen bı fenerbahce hattı alıp gelıyım en ıyısı:D

kuzeykan41

Üye
10 tane attı alanyaya:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
en çok gol yiyen takımada veriyo mu(beşiktaş):kop::ehe

bjka

Üye
üyelik Kaç Kontor

--------------- Ekleme ---------------

Bence Gs Liler Katılmasın Kontor Kaybederler

arslansem

arslansem

Üye
Saçmalık ya ne zaman üyeyi kara geçirirler ki bunlar :utan

paradox1026

paradox1026

Üye
:) ben bugun 12 kontörü kaptım tavsiye ederim ama bence paketlerde indirim yapsalar daha iyi olurdu

canturgay

canturgay

Üye
çok Lüzumsuz Bi Kampanya Bu Yaa...:(

TheCoMMaNDeR

Üye
ya bence güzel kampanya ama 12 köntör çok ancak 4 gol atınca karşılıyo ama kupa fleanda war avrupa felan herşey dahilse olabilir..(Basket ligide dahil olsa süper olur :d)

timurlenk_55

Üye
telsimde yapsa böyle bişey fena olmazdı yaw

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
iddaa gibi bişey bu genelde zarar ettiriyor ama son 2 hafta baya gollü geçti :D

JPMARDA

Üye
yha nerden girecemmmmmmmmm

baysamo

Üye
arkadaşlar *100# tuşlayın orda meniler çıkcak 6 seçeneği seçcenz sonra çıkan menüde 5 seçeneği seçeceksiniz abone olma 12 kontör

bebekom

Üye
arkadaslar bir sorum olacak kontorler *123# e mi ekleniyo yoksa hediye kontor olarak mı geliyor

3622725

3622725

Üye
Köntör çalın ondan sonra polis yakalasın sizi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

allah allah bulamadım

allah allah bulamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt