Gökhan ve Emre Belezoğlu ilk 11'e dönüyor .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Gökhan ve Emre Belezoğlu ilk 11'e dönüyor .
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu yeniden ilk onbire dönüyor.

Sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Bursaspor maçında kızağa çektiği ikiliye gerekli uyarıyı yaptığını düşündüğü ve büyük önem taşıyan Trabzonspor karşılaşmasında bu motivasyon ile Emre-Gökhan ikilisinden en üst verimi alacağını düşündüğü öğrenildi.

Kocaman'ın Gökhan Gönül'ün Galatasaray derbisi öncesi ve sonrası antrenman performansından memnun olmadığı, ayrıca derbinin ikinci yarısında rakibe çok fazla top kaptırarak takımın mahkum oynamasına sebep olduğu için uyarı mahiyetinden Gökhan'ı kadroya almadığı belirlendi.

Aykut Kocaman'ın bu uyarının yeterli olduğu görüşünde olduğu ve Gökhan'ı Trabzonspor maçında yeniden sahaya süreceği gelen haberler arasında.

Kocaman'ın Emre Belözoğlu'nu ise 3 sarı kartı bulunduğu için tedbir amaçlı Bursaspor karşısında görevlendirmediği, takımın deplasman fobisini de hesaba katarak Trabzonspor maçına sakladığı ifade edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın son haftalarda performansı düşen Miroslav Stoch ile de özel bir görüşme yaptığı ve bu hafta kendisine çok ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi.

Kocaman'ın ayrıca takımla yaptığı konuşmada Süper Toto Süper Final serisi öncesi kalan iki maçlarının da mevcut puan durumu dikkate alındığında aynı şekilde önem taşıdığını söylediği belirtildi.

Futbolcularına sezonun kalan periyoduna 8 maçlık final serisi olarak bakmaları gerektiği uyarısında bulunan Aykut Kocaman'ın, her maçı ayrı olarak düşünmelerini ancak serinin bütününü dikkate alarak kart görme konusunda sorumlu davranmaları gerektiğini anlattığı bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
323
DiaBLoS
Mad EagLe
Cevap
7
Görüntüleme
484
codblackops2
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
369
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
404
DiaBLoS


Üst Alt