Fenerbahçe'de kaptan değişiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'de kaptan değişiyor


Sarı-Lacivertli ekibin kaptanları olan Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel'in saha içindeki agresif tavırları, kart görmeye çok müsait bir yapıda olmaları Aykut Kocaman'ı yeni bir takım kaptanı açıklamanın eşiğine getirdi.

KAPTAN GÖKHAN OLACAK
Aykut Kocaman'ın önümüzdeki sezon takımın yıldız isimlerinden Gökhan Gönül'ü kaptanlığa getirebileceği öğrenildi. Galatasaray maçında yaşananlar ise Kocaman için bardağı taşıran son damla olduğu da kulübe yakın çevreler tarafından ifade ediliyor.

VOLKAN ZATEN İSTEKSİZDİ
Aslında Alex'in takımdan ayrılmasının ardından takım kaptanı olan Volkan Demirel'in bu önemli görevi talep etmediği ve isteyerek kaptan olmadığı da kulübe yakın çevrelerce bilinen bir şey. Nitekim Volkan, Emre Belözoğlu'nun Atletico Madrid'den tekrar Fenerbahçe'ye dönmesinin ardından kaptanlık pazubandını bu futbolcuya vermekte hiç tereddüt etmemişti.

EMRE HAKEMLERLE TARTIŞIYOR
Emre'nin 1. kaptan olmasının ardından Volkan 2. kaptanlığa devam etmiş ve tüm Avrupa maçlarında takım kaptanı olarak görev yapmıştı. Emre Belözoğlu geçtiğimiz yıllardaki kadar agresif olmamasına bu yönünü az da olsa törpülemiş olmasına rağmen yine de özellikle hakemlerle tartışma içine girmekten çekinmeyebiliyor. Son sözünü sezon sonunda Kocaman söyleyecek!

TAKIMIN iSTiKRAR ABiDESi
Gökhan Gönül gerek saha içi gerekse de saha dışı davranışlarıyla beğeni toplarken, istikrarlı futboluyla da dikkat çekiyor.

Twıtter üzerinden bir mesaj yayınlayan Gökhan Gönül, "Güzel bir galibiyetle geceyi kapattığımızı düşünürken bir taraftarımızın vefat ettiğini öğrendim. O andan itibaren galibiyetin önemi kalmadı. Gencecik yaşta vefat eden taraftarımıza Allah'tan rahmet dilerim" dedi.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Gökhana yakışır
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
federico2424

federico2424

Üye
geç bile kalındı bence
 
DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
bence de ya gökhan yada sow
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kuyt olabilir .
 
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Ne kuytu ne sowu gökhana layık o kaptanlık çirkef olmayan dürüst saygın kişilik
 

kerem28yuksel

Üye
kuyt yada gokhan ıkısıde cok calısıyor


formları dusuk olsa bıle takımın en ıyı oyuncuları
 
codblackops2

codblackops2

Üye
fenerin en yürekli oyuncusu gökhana verilmeli o kaptanlık
 

Benzer Konular



Üst Alt