Göbek adınız varsa yazın benim yok :D:d:
mangdaşire Üye fat312' Alıntı: Göbek adınız varsa yazın benim yok Genişletmek için tıkla ... göbegine baba diyebilir miyim ?
fat312' Alıntı: Göbek adınız varsa yazın benim yok Genişletmek için tıkla ... göbegine baba diyebilir miyim ?
minoo Üye Oguzc@N' Alıntı: kendin mi koydun yahu Genişletmek için tıkla ... Babam. Ama kimlikte yok. Aldırmak istiyorum kimliğe. Babamı mahkemeye vercem ----------Eklendi @ 19:51:02 ---------- Yazıldı @ 19:50:08 ---------- Anıl Umut' Alıntı: Oan değil olan. Genişletmek için tıkla ... Dikkatine kurban modum
Oguzc@N' Alıntı: kendin mi koydun yahu Genişletmek için tıkla ... Babam. Ama kimlikte yok. Aldırmak istiyorum kimliğe. Babamı mahkemeye vercem ----------Eklendi @ 19:51:02 ---------- Yazıldı @ 19:50:08 ---------- Anıl Umut' Alıntı: Oan değil olan. Genişletmek için tıkla ... Dikkatine kurban modum
Dafny Üye Anıl Umut' Alıntı: Oan değil olan. Genişletmek için tıkla ... Oguzc@N' Alıntı: beninde yok Genişletmek için tıkla ... Benin değil benim Anneme sorarım bir ayşe der bir fatma
Anıl Umut' Alıntı: Oan değil olan. Genişletmek için tıkla ... Oguzc@N' Alıntı: beninde yok Genişletmek için tıkla ... Benin değil benim Anneme sorarım bir ayşe der bir fatma
Dafny Üye minoo' Alıntı: Sana şu an takıyorum ben göbek adını. Şaziye. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol