GO SMS Pro v4.60 - Tam sms ve mms yapma+ ücretli temalar ve plugin

Sponsorlu Bağlantılar

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
GO SMS Pro v4.60 - Tam sms ve mms yapma+ ücretli temalar ve plugin

Android cihazınızın mesajlaşma uygulamasından sıkıldıysanız bu muhteşem SMS uygulamasını denemelisiniz.

Android işletim sistemine sahip cihazınızda standart olarak gelen SMS uygulaması isteklerinizi karşılamıyorsa GO SMS uygulamasını kullanma zamanınız gelmiştir.

Temaları ve ek özellikleriyle harika bir deneyim sunan bu SMS uygulaması, cihazını kişiselleştirmeye meraklı kullanıcılara gibi gelecek.

MSN Messenger tarzı sohbet şeklinde mesajlaşma özelliği, Pop-up pencere ile hızlı mesaj okuma/yanıtlama seçeneği ve zevkinize göre değiştirilebilir tema seçenekleriyle mutlaka denenmesi gereken bir uygulama.

GO SMS ayrıca, istenmeyen mesajları kara listeye alıp engelleyebilmenizi sağlayabildiği gibi, mesajlarınıza şifre koruması koyabilmenizi de sağlıyor. Uygulama, kişiye özel titreşim, LED ışık rengi ayarlayabilme ve grup mesajlaşma özellikleriyle çok farklı bir deneyim sunuyor.

market linki:

Arkdaşlar kısıtlı mesaj yazma sorunu bu tam sürümde yoktur yani istediğiniz kadar mesaj yazabilirsiniz. ücretli sürümüdür!

Tema ve eklentiler için aşağıdaki linki indirin:
Paid Theme,Plugin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dede, uyduturk, sedatsedat ve 1 kişi daha

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: LO®D
KayraBey

KayraBey

Üye
Elimde 30'a yakın ücretli teması var ama paylaşmaya vaktim yok... Eline sağlık güzel paylaşım...

nsren

nsren

Üye
bunda da mesaj gonderme sorunu var mi kayra bey. mükemmel bir uygulama ama sırf bu yüzden kullanmak istemiyorum. ya da o dediğim sorunun çözümü var mi. biliyorsun uzun mesaj yazınca göndermiyor.

ali6161

Üye
hala uzun msj problemi varmı :( Temalar için çok sağol :) KayraBey sendende tema bekliyoruz :) ya Go SMS Pro XxX temasını bulamadım birde Gentleman mümkünse ppaylaşırmısınız :(

KayraBey

KayraBey

Üye
hala uzun msj problemi varmı :( Temalar için çok sağol :) KayraBey sendende tema bekliyoruz :) ya Go SMS Pro XxX temasını bulamadım birde Gentleman mümkünse ppaylaşırmısınız :(

Müsait bir zamanda hallederim

tatanga_ilker

Üye
arkadaşlar marketten indirdiğim bi süre sonra satın almaya yonlendirdi ve bazı ozellikleri kıstı bu da aynı mı yoksa?

KayraBey

KayraBey

Üye
Go Sms pro tamamen ücretsiz bir uygulmadır.Fakat temaları ücretlidir.

tatanga_ilker

Üye
Go Sms pro tamamen ücretsiz bir uygulmadır.Fakat temaları ücretlidir.

bugün güncelleme gelmiş. private box kullanıyorum ben güncellemeden sonra kullandırmadı ve ücretli versiyonu almamı istedi tema falan değil.

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok ilginç.Ben kullanıyorum ama hiç ücretlisini markette görmedim.Bakayim bi...

- - - Eklendi - - -

Markette herşey ücretsiz görünüyor...

tatanga_ilker

Üye
simdi tekrar güncelledim ve karşıma aynı şeyi çıkardı. pro versiyona geçmek için 5$ istiyor. daha da güncellersem ben de :)

KayraBey

KayraBey

Üye

apache61

Üye
Ahmet usta temaları bekliyoruz :)

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ücretli sürüm eklendi ve mesaj kısıtlaması yoktur artı olarakta ücretli temalar eklendi

- - - Eklendi - - -

Çok ilginç.Ben kullanıyorum ama hiç ücretlisini markette görmedim.Bakayim bi...

- - - Eklendi - - -

Markette herşey ücretsiz görünüyor...

Hocam markete ücretli sürümü eklenmemiş daha son eklediğim apk ile kısıtlı mesaj yazma sorunuda yok ayrıca ücretli temalar zaten ekliydi yenisini tekrar ekledim ben.

acacia

acacia

Üye
temalari paylasir misiniz?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sanirim gizli klasorun pro versiyonu var o ucretli. bende de yukselt diye uyari verdi cancel dedim.

apache61

Üye
ben göremiyorum tema linkini ?

Üst Alt