Go SMS Pro v3.40 ( Profesyonel Ayarlar ve Hoş Tasarım )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Go SMS Pro v3.40 ( Profesyonel Ayarlar ve Hoş Tasarım )
Profesyonel ayarlar ve hoş tasarım.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: en-sel, muratena, Ferzan ve 2 diğerleri

anti236

Üye
saol çok güzel program. ama bi srun var iletim raporu alamıyorum telin kendi programyla atınca mesajın yanında iletim raporu olarak tık işereti çıkyodu. bu programla başaramdım. nasıl ayarlanıyor. telefoum nexus s

vlkn216

Üye
saol çok güzel program. ama bi srun var iletim raporu alamıyorum telin kendi programyla atınca mesajın yanında iletim raporu olarak tık işereti çıkyodu. bu programla başaramdım. nasıl ayarlanıyor. telefoum nexus s
aynı soruyu merak ediyorum

anti236

Üye
kimse bilmiyor herhalde

devilspath

devilspath

Üye
Bunu kullanmak icin go launcher yuklemek lazim ama tema gibi bisey.. yoksa calismaz

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Go launhere gerek kalmiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu başlı başına bir program.Ayrıca iletildi raporu da var.Hem yolladığınız mesajın altına onay simgesi çıkıyor hemde ekrana yazı olarak çıkıyor.Ayarlardan yapılıyor

fthtn

Üye
türkçe paketi marketten indir ayarlardan gelişmiş ayarları seç oradan bildirimlerden iletim raporunu aktif et. türkçe pakati bulamazsan ingilizce olarak seetings e tıkla oradan langague deyip türkçe yi bul o otomatik olarak marketten türkçe yamayı bulacaktır

burakcancelik

burakcancelik

Üye
ya arkadaslar bu program cok guzelde 160 karakterden sonra mesajlari boluyo var mi bi cozum bulan...

BedaZzLeD

Üye
BEnde Kullanıyorum bende böLmüyor.Ayarlarda MEsajı böl Sekmesi Var Orda Ki iŞAreti KAldırırsan SorunUn ÇÖzülücektir.. UMArIm FAydası OLur YAda GEc KAlMAmısımdır CVpda :=)

burakcancelik

burakcancelik

Üye
valla dostum o zamanda uzun sms i gondermiyor :)

happyayaz

Üye
bence güzel yanı bi explorer gibi davranması şarkıları bu sayede alarma msaja zile direkt atıyorsun klasör vs uğraşmadan onun haricinde kendi mesajlaşma programını kullanıyorum telefonun ;)

navti

navti

Üye
Ne farki var anlayamadim

lotroses

lotroses

Üye
teşekkürler

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
arkadaşlar bu go sms de mesaj geldiğinde ufak bir ekranda mesaj icerigi açılmış oluyor bunu iptal edebilir miyiz

eemalper

Üye
arkadaşlar bu go sms de mesaj geldiğinde ufak bir ekranda mesaj icerigi açılmış oluyor bunu iptal edebilir miyiz
slm arkadaslar Türkçe paketini indirdim ama dil listesinde görünmüyor ve sadece go yu kullanıp telefonun kendi sms uygulamasını kapatmak istiyorum tlf htc sensation xl yardımcı olabilecek biri vardır umarım

denizlili_fatih

Üye
bu programı yükledm mesajlarımı yazıyorum ama karşı tarafa boş mesaj gönderiyor ayarlarının nasıl yapılacağını bilen var mı?

BadLucian

BadLucian

Üye
Türkçe seçeneği yoktu yüklediğimde googleplaydan güncelleme yaptım ve dil seçeneğinde Türkçede yer aldı zor durumda kalan arkadaşların işine yarar belki bu bilgi teşekkürler konu sahibi arkadaşa go launcherdan bağımsız bir sms programını paylaştığı için :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Teşekkürler :) Güzel program

Üst Alt