Gnox denen üye konu dışını resmen kirletıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Gnox denen üye konu dışını resmen kirletıyor
nerelerdesın admın şuna bak doldurmus konuları. biz 1 tane açınca direk gereksızlere taşınır. bak bu konuda taşınır oraya bekleyın sadece

• Beğen
Tepkiler: delrico

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
aynen ya konu dışını egemenlğne almış adam

Şehriyar

Şehriyar

Üye
adamda hakaret etmekte var yarin ucar bu

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
abarttı ve çok gereksiz konular

lolaman

lolaman

Üye
Banned olması gerek acilen

greenmile

greenmile

Üye
yakında hallolur:)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
illuminati basliginda bi uyeye magarada yasiyosun falan demis hemde ozel uye .d

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ozaman ona elveda :bye:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Neredesin admin mi?

Forumda yatmıyoruz, bu bir.
Hangi konu nereye açılmış / doğru bölüme mi açılmış diye tek tek kategorileri dolaşamayız, bu iki.
Üçüncüsü, banı kalkan üyeye yönelik konular hep gereksizlerdedir dikkat ederseniz.
Dört; konu dışı üyelerle ortak konuların konuşulabileceği bir bölümdür. Bir iki üyeyi ilgilendiren, kişisel konuları oralarda konuşmanın bir anlamı yoktur. Bunun örneği varsa o bölümde gözden kaçmıştır, bu durumda ilk iki maddeyi bir daha okumanızı öneririm.
Ve beş, siteyle veya bölümlerle alâkalı / yönetim eksikliğini vurgulayan konuların yeri Site Hakkında bölümüdür.

Ayrıca, şikayetlere olan ilginin neden azaldığını anladım sanırım. Açık arayıp, böyle dik gitmek gibi davranışlarda bulunup zamanını boşa harcama güzel kardeşim. Bu da benden sana yönetici değil abi tavsiyesi.

İyi geceler; iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: minoo, Kobra_FighterTR ve Revengeful
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Neredesin admin mi?

Forumda yatmıyoruz, bu bir.
Hangi konu nereye açılmış / doğru bölüme mi açılmış diye tek tek kategorileri dolaşamayız, bu iki.
Üçüncüsü, banı kalkan üyeye yönelik konular hep gereksizlerdedir dikkat ederseniz.
Dört; konu dışı üyelerle ortak konuların konuşulabileceği bir bölümdür. Bir iki üyeyi ilgilendiren, kişisel konuları oralarda konuşmanın bir anlamı yoktur. Bunun örneği varsa o bölümde gözden kaçmıştır, bu durumda ilk iki maddeyi bir daha okumanızı öneririm.
Ve beş, siteyle veya bölümlerle alâkalı / yönetim eksikliğini vurgulayan konuların yeri Site Hakkında bölümüdür.

Ayrıca, şikayetlere olan ilginin neden azaldığını anladım sanırım. Açık arayıp, böyle dik gitmek gibi davranışlarda bulunup zamanını boşa harcama güzel kardeşim. Bu da benden sana yönetici değil abi tavsiyesi.

İyi geceler; iyi forumlar.
Abi Pardon Kızmana gerek yok. Ben oraya Mod yazacaktım dalmısım admın yazmısım yanlışlıkla. Diğerlerın haklısın ama aşırı tepki göstermenı anlamadım .. cidden kusurabakma.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Admin kısmına takılma, ziyaretçi mesajlarında söylediğim gibi ortada sıkıcı olan bir durum var ve kızgınlığım buna. Alınma güzel kardeşim, ben kişilere göre değil duruma göre hareket ederim genelde ki bu çıkışım da onlardan biriydi. Takılma geç. :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Şehriyar

Şehriyar

Üye
bu adam harbiden mağara adamı bana diyo ama kendisi gerikafalı sanırım ;) adama güzellikle sorduk illuminati ne diye adamın verdiği cevaba bak:ah
hocam illuminati anlatilmaz okunur :D dan brown - melekler ve seytanlar i oku super kitaptir kesinlikle tavsiye ederim benim gozlerim aciyodu anca oyle birakiyodum okumayi :D ama istersen filmi de var.. degisik ambigramlar var mesela benim avatarda bi illuminati ambigrami ama bunu ben yaptim dan brown degil :D yaziyi tersten okuyunca yine ayni yazi cikiyo :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
açıkladığın için teşekkür ederim dostum;) bu adamın açtığı konuyla ne alakası var peki:hmmm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
valla adam luzumsuz konustugu icin okuma geregi de duymadim senin sorun dikkatimi cekti verdigi cevabi gorunce de sikayet ettim ciktim konudan :) illuminati bitti gibisinden bisi soylemisti heralde.. bunu kimse bilemez bitip bitmedigini..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
valla adam luzumsuz konustugu icin okuma geregi de duymadim senin sorun dikkatimi cekti verdigi cevabi gorunce de sikayet ettim ciktim konudan :) illuminati bitti gibisinden bisi soylemisti heralde.. bunu kimse bilemez bitip bitmedigini..

aynen bende yeni mesajlara bakayım dedim senin yorumunu gördüm ;) lüzumsuz konuşmasını geçtim değişik değişik konular açmış yok iddaaya girerim 1 gün bile parasız yaşayamazsınız filan
:ah konuşma tarzını hiç beğenmedim adamın:angry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hocam illuminati anlatilmaz okunur :D dan brown - melekler ve seytanlar i oku super kitaptir kesinlikle tavsiye ederim benim gozlerim aciyodu anca oyle birakiyodum okumayi :D ama istersen filmi de var.. degisik ambigramlar var mesela benim avatarda bi illuminati ambigrami ama bunu ben yaptim dan brown degil :D yaziyi tersten okuyunca yine ayni yazi cikiyo :ehe
yabancı dil yarışması için 1 ay kadar istediğim derslerden çıkabiliryordum. 2 hafta kadar sırf dan brown okudum. :ehe

0live456

Üye
Yöneticiler bot değil ki gereken hemen yapılsın gözden kaçmasın.Bir zaman sonra o üye sırıtır zaten ister istemez yaptıkları görülür şikayet etmek yeterli üyenin adını çıkarıp küçük düşürmeye gerek yok arkaplanda hallolur herşey :)

• Beğen
Tepkiler: minoo ve EroL

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Çok alınganlık yapıp,agresif davranıyorsunuz..
Yüzlerce konu taşıdım-sildim bir-iki gündür.Neden bunlar görülmüyor ve basit 1-2 konu yüzünden şikayet edelir anlamam:)
1 Haftadan fazladır tekim o bölümde Adminler de bazen yardımcı olmasa altından kalkılmaz.Zira 2 gündür bayram aktiflik zor benim için şu an.
Biraz sabırlı olabilseniz o konuların da sizin konuların taşındığı gibi taşındığını göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Çok alınganlık yapıp,agresif davranıyorsunuz..Yüzlerce konu taşıdım-sildim bir-iki gündür.Neden bunlar görülmüyor ve basit 1-2 konu yüzünden şikayet edelir anlamam:)1 Haftadan fazladır tekim o bölümde Adminler de bazen yardımcı olmasa altından kalkılmaz.Zira 2 gündür bayram aktiflik zor benim için şu an.Biraz sabırlı olabilseniz o konuların da sizin konuların taşındığı gibi taşındığını göreceksiniz.
anil.dbenim yanlis yere actgm konulari az mi tasidin zamaninda yilmadannn.Darkadslar hangi konu sikayet edildgnde ilgilenilmedi.en uzun 5 dk sürdu galiba sikayet msjima cvp gelmesi.uyelerle laf dalasina grmeye gerekte yok.skayet edn ilgilenilr kanaatindeym.zaten her sikayette aciklama kismi var olay ne yazmak icin.saygilar.)

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt