gnçtrkcllli! süper indirimli oyun keyfi başladı(Hulk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sibergokay

sibergokay

Üye
    Konu Sahibi
gnçtrkcllli! süper indirimli oyun keyfi başladı(Hulk)
100 kontör/12,5 TL değerindeki Hulk:Yeşil Dev oyunu sana özel süper bir indirimle sadece 4 Kontör/50 Kuruşa cebinde.
Oyunu nasıl cebine indireceksin?

  • Sen maceraya hazırsan gerisi çok kolay, tek yapman gereken OHULK yazıp 7777’ye göndermek!
  • Turkcell-im’den indirmek için tıkla
  • Unutma, kampanya 09 Mart 2009 tarihine kadar geçerli.
-------------------------------------------------
Yayın tarihi: 2008
Yapımcı: Hands-On Mobile
Yayıncı: Hands-On Mobile
Tür: Aksiyon, Arcade
Cep telefonuna yükle:


gnçtrkcll'li, artık cebinde bir dev var! Yeşil dev Hulk, olabildiğince küçüldü ve cebine girdi. Şimdi onu kapatmaya çalışan düşmanlarına karşı senin yardımını bekliyor.

Marvel karakterlerinin film dünyasındaki rüzgarı esmeye devam ediyor. Spider-Man, Iron Man, Wolverine gibi karakterlerin ardından, sevgili yeşil devimiz de beyaz perdede hak ettiği yeri aldı. Duygusal yeşil dev Hulk, Edward Norton'un baş rolünü üstlendiği filmin ardından şimdi de cep telefonuna geldi.

Hulk: Yeşil Dev, filmdeki hikayeyi takip ediyor. Sayısız askerler ve tankların yanında Tim Roth'un mutasyona uğramış canavar haliyle de savaşmak zorundasın. Oyunun bölümleri eski atari salonlarından hatırladığımız "beat 'em up" türündeki Final Fight oyununda olduğu gibi ilerliyor. Özellikle 80'li yılların sonunda ve 90'lı yıllar boyunca popüler olan bu tür oyunları cep telefonunda bir daha hatırlamak seni eski günlerine döndürecek.

Hulk'u kontrol etmek çok kolay. Klasik cep telefonu aksyion tuşlarıyla yeşil devin düşmanlarını birer birer harcamasını sağlayabilirsin. Haritada olabildiğince özgürsün. Bölümler arasında geçiş yaparken duvarları Hulk'un sert yumruklarıyla yerlebir edebilirsin.
Çevrende gördüğün her cisim bir silah olabilir. Arabaları, çöp konteynırlarını yeşil devin güçlü kollarıyla kaldırıp düşmanlarına fırlatabilirsin. Hatta düşman askerlerini de aynı şekilde birer silah olarak kullanabilirsin. Sana saldıran askerler genellikle ya makinalı tüfek ya da roket atar kullanıyor. Özellikle roket atarlara dikkat etmelisin. Bunun yanında tanklar da hayat göstergeni çabucak bitirebilir.

Düşmanlarınla karşılaştığında mümkün olduğunca hareketli olmalısın. Bir yandan onları yok etmeye çalışırken diğer yandan üzerine gelen bombalardan kaçmalısın.

Oyunda ilerledikçe duvarlara tırmanman ve çatılara çıkman gerekiyor. Aksiyonlar bu şekilde çoğaldıkça çatışmaların dozajı da artıyor. Oyunun zorluk derecesi gittikçe artıyor. Ancak bu zorluk derecelerinin bölümlere dağılımı çok dengeli.

Oyunun grafikleri hiç de kötü değil. Hulk'un çevredeki araçları ve askerleri kaldırıp fırlatması müthiş :) En güzeli de bunu senin ona yaptırıyor olman.

Oyunun bazı noktalarında çizgi roman havası da sunuluyor. Hulk'un sert yumruklarıyla duvarları yıkarken, klasik çizgi roman efektlerini de görebilirsin.

Yapımcılar oyun sırasında filmdeki aktörlerin resimlerini de kullanmış. Örneğin Edward Norton ve Tim Roth arasındaki diyaloglar sırasında ekranın alt köşesinde oyuncuların resimleri de çıkıyor. Bu da filmin benzer sahnelerini hatırlatıyor.

Bir Marvel klasiği olan Hulk'u cep telefonlarında görmek çok güzel. Yeşil devin attığı her adımı yönetmek çok eğlenceli. Hulk: Yeşil Dev, cep telefonunda aksiyonu bol bir oyun deneyimi yaşamak isteyen herkese hitap
 


ilo53

ilo53

Üye
4 kntr hulk ben ındırmıstım
 
morfrap

morfrap

Üye
Oyuna karşı alerjim war. Vaktimin hep kısıtlı olduğundan olsa gerek. Ama eminim güzel bişeydir.
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hep kandırmaca onun için pcye indirip cebe atıyorum:D sisx oyunlardan
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ne kadar indirimli bile olsa artık bunlara bakmıyorum. Bu forum sitemiz ne ise yapıyor. Burda paylaşalım yararlanalım. Bende o kampanyayı görmüştüm. Ama takip çıkmaz diye konu açma gereği duymadım.
 
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bence de oyunları bedava indirip telefona atmak varken 4 kontör bile fazla..
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
O oyunlara milyon basan oyunlar sitelerde bedava ya turkcell ve mobiloyuncu vs siteler boş kontor yedirlmz valla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt