gnctrkcll'den GENÇKEN YAPACAĞIN 100 ŞEY NEDİR, NEDENDİR?

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi izleyim 10-15 şifre alsam ve saat 00.00 da şutlasam herbirini olur mu?

eve oluyor istersen 1 hafta sonra gönder farketmiyor ben öyle yapıyorum 20 şifre falan alıyorum her akşam 3 tane gönderiyorum elimdeki şifreler 1 haftada anca bitiyor zaten yani oluyor.

Süpermış o zaman hergun cafedeyim zaten çok tşk ler

--------------- Ekleme ---------------

Beyler ben dun gece 1 geçe ve 2 gece yani 00:01 00:02 arası yolladım katılım dolu dedi...1 dk içinde bitiyor mu yoksa benim saat mi ileri

eve oluyor istersen 1 hafta sonra gönder farketmiyor ben öyle yapıyorum 20 şifre falan alıyorum her akşam 3 tane gönderiyorum elimdeki kodlar 1 haftada anca bitiyor zaten yani oluyor.

saat 00.00 da denemeey başladım gene olmadı tutturamadık

Evet 1 dakıka içinde bitiyor sanırım

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 dakika değil 1 saniye içinde bitiyor.

15 kontorumu yine aldım allah bereket versin.

Enteresan :S en iyısi 23:59 bAŞlamak yolLamaya 7 şifre aldım

DEXTER19

Üye
ya gelimiyor tam 12 yolladım

Biraz erken davranın arkadaşlar..Yakında bunun da bişeyi çıkacak ama

9 tane yolladım ama cwplar 20 dk snra qeldı zaten yarısını yanlıs yazmısım anlamadığım niye qeç qeldiğ i

er7705

Üye
DÜN GECE 3 HAT 30 KONTOR
TOPLAMDA 475 KONTOR

İyice yaygınlaştı bu artık saatini tutturamıyorum.5 ya da 10 kontör kazanıyorum artık.Saniyeler çok önemli

3rhan336

Üye
ya bu şifreyi kaça gönderiyoduk???

osnakli

Üye
2 gün önce videom yayınlandı.bugun 23:59'a kadar geçerli 100 kontççr kazandım.ayrıcada 20 gündür abartısız 15 kontör kazanıyorum.3 hat bende var 1 hat da arkdaşımda her gün 60 kontörden hesaplayın.-30larda sürünen hatlarım şimdi 300 kontörlerde.hergün 10 şifre alıp 23.59 olunca atmaya başlıyorum.10 şifrenin 3ü kesin tutuyor.2 si için günlük sadece 15 kontör uyarısı geliyor.diğerleri ilk 2000'e giremediniz diyor
saol turkcell saol maxicep
bu 100 kontör için nereye bakılıyor onu bilmiyorum işte.kodu nedir bilen varsa paylaşsın lütfen

ilo53

Üye
onceden kampanya basladigi 1ay 23.55 gndrnce oluyodu snra 00.00yapmslar. -30dn 300kntr yaptm toplam 3hat smdi -20yim hepsi bitti smdi gndryorm. 2000e giremedn qeliyo 2000e girmem icn ne yapmalym bi yontemi warmi her gun 15 kazanan arkdslar kc gece gndryo para wermek zoruma gidiyo.