Öneri GMD sadece yeni yazılım yüklemek için Garantiye yollasam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
GMD sadece yeni yazılım yüklemek için Garantiye yollasam ?
Arkadaşlar telefona bi ara root rom falan attım şimdi geri aldım ama içim rahat değil garantiye sadece son sürüm yazılımı yeniden yüklemek için yollasam kabul ederler mi ? Root ve ROM u anlamazlar zaten.

smh60

smh60

Üye
Kendin yüklesene

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl olucak ? Benim ki 4GB yeni parti cihaz ??Ayrıca garantide yüklenmesi daha güvenli :oke:

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
:)

Son düzenleme:
maktama

maktama

Üye
sammobileden uygun yazilimi indir sonra odinle flashla..

Bu kadar mı "otomatik cevap" olur. GMD ve sammobile ile odin!?!?!!:-)
Hani "espri" yapmış diyecem ama bi gülücük,smiley karakteri falan da yok :D

Ekolarak: GMD'yi de güncelleme için garantiye vermek ilginçmiş, hani "güncellemeyi kontrol et" deyip varsa güncelliyorsun, okadar. Garantiye verip 1 saat,2 saat,1gün ... vs beklediğinize değmez

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sanırım henüz yayınlanmayan güncellemeden bahsediyosun ?

mehmet275

mehmet275

Üye
Sammobilegmd desteği vermiyor arkadaşım kafan güzel galiba ;):)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Hocam pardon samsung sandim :) buda bir espri oldu iste :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar ya yayınlanmayan yazılımı nasıl yüklicekler :D ben sadece güncel yazılım diyorum ;D son sürüm orjinal yüklesinler diye isticem bide müzik player sorunum var..

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
R.Carlos58

R.Carlos58

Üye
İstanbuldaysan bizzat git guncellestir al telefonunu . once sptool ile sifir yazilim at sonra gotur telefonu

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
sp tool ile stock rom attım ama işte ilk parti romu benim telefon son parti. Burdan kargoyla yollasam ?güncel

Kerim.

Kerim.

Üye
Sptoolla 2-3 dakikada kendin kurarsınki.

smh60

smh60

Üye
SP Toolla temiz bir kurulum yap zaten fabrika çıkışı haline döner ve güncellemeleri sıra sıra yükle :oke:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar internetteki stock romlar birinci parti romlar yani ben custom rom yüklemeden önce kamera flaşı manuel di sp tool ile stock rom yükledikten sonra kamera flaşı gitti.

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam iste en son surum o.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben custom rom yüklemeye kalkışmadan önce, son sürüm yüklüydü ve kamera flaşı ayarlanabiliyodu. Son parti telefon benimki anlatamadım galiba .s

Kerim.

Kerim.

Üye
Emin misin son surum olduguna oncedenBaska bi kamera programi kur.onlarda ayarlarsin.kendi kamera uygulamasi o kadar iyi degil zaten.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonu ilk aldım sistem güncellemelerine vs. girdim zaten Kasım 2013 de güncellenmişti Güncellemeleri kontrol et dediğimde son sürüm diyodu. Telefon son parti olduğu için flaş ayarlanabiliyodu. O yüzden garantiye yollayıp son parti güncel sürümün yüklenmesini isticem ?

smh60

smh60

Üye
Benimki de son parti servise bunun için vermek büyük yanlış olur helede TELPA telefonu daha kötü hale getirirse şaşırmam:kotu: neyse tercih senin

Üst Alt