Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberGMD ANDROİD 4.4 KİTKAT GELDİ
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Çift dokunuşla uyutma olayı uzun zamandır var olan basit bir özellik zaten. Daha zor olan uyandırma. Geleceğini sanmam çünkü şarjı kötü etkiliyor ve uğraşmazlar da.
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
tuştan geri açılması kötü tuşu boza bilir gelse iyi olur diye düşünüyorum
byAndroid
Üye
Gencler bi el atin la anamin 4 gb olani guncelleyemdim
gericikoyluyobaz
Üye
babamın cıhazı guncelledım ıkonlar cok karısık olmus işin içinden ben bıle cıkamadım..
progrmını indirip pc den güncelliceksin arkadaşım burda anlatımlı olarak yapa bilirsin kolay gelsin yorumunu bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu program xp de çalışmıyor desteği kaldırıldı win vista-win7-win 8.1 lere uyumludur bilgin oılsun kardeşim 32-64 bitlerde
byAndroid
Üye
Hocam sikitni driverda driveri kuramadim bi turlu
byAndroid
Üye
Tam driveri kurdum yukleme basladi baklaim nasil olcak cihaz
byAndroid
Üye
Discoveru yazisinda bekletiyor mu baya yoksa brick mi oldu ki cihaz wipe yapak bi
kralberk13
Üye
Konu Sahibi
gmd 4 gb lere programla kitkat yükleyince işlem bitince 2-3 dk bekletiyor rahat ol açılır ama yedeğini almayı unutmasaydın
şimdiden hayırlı olsun brick felan olmaz rahat ol
byAndroid
Üye
Yok yok olmamis discovery yazisina tiklamak gerekiyormus o kadar bosuna bekledik neyse guncelrme super hatasini gormedim hizlanmis telefon arayuzde guzel olmus
Pringles
Üye
System apps icinden Storeoid apk cıkarıp yükleyebilir misin?
byAndroid
Üye
Gencler annem kitkatda sarzin daha cabuk bittigini soyluyor sizdede oyle mi