mesajımı yanlış okumuşsunuz s4 le gmd yi karşılaştırmadım ben, şimdi gmd alacağıma para biriktirip bi zaman sonra s4 ü almak daha iyi dedim. iyi özelliği olam gmdyi şu günlerde alıp kullanmak farklı bekleyip çok daha üstün olan s4 ü kullanmak çok çok daha iyi... bilmem anlatabildim mi
mesajımı yanlış okumuşsunuz s4 le gmd yi karşılaştırmadım ben, şimdi gmd alacağıma para biriktirip bi zaman sonra s4 ü almak daha iyi dedim. iyi özelliği olam gmdyi şu günlerde alıp kullanmak farklı bekleyip çok daha üstün olan s4 ü kullanmak çok çok daha iyi... bilmem anlatabildim mi
kullanabildiğim kadarını kullanırım, var olan özellik kullanılmak için olduğuna göre hepsini kullanırım tabi önce almak lazımanlatabildiğime sevindim:-)
S4 mini de adreno 305 gpu düşük kalıyor diğerlerine göre. Yani demin gmd'ye Xperia L önerisi vardı. Gmd daha iyi performans sunar dedik. L'de de var adreno 305 S4 minide de var adreno 305, kötü değiller iş görürler ama sgx544(gmddeki gpu) daha iyidir.
s4 arkadaşta var biraz baktım oldukça hoş, tam benlik. Ama minisini kullanma şansım olmadı maalesef, maddiyat açısından mini daha iyi ama gönül isterki s4 alıp kullanalım
şimdi ne desem yanlış olur, araştırmak lazım, yeni model hakkında yapılan yorumlara bak bence, yeni çıkan ürünün satışı iyi olursa eski ürün baya bi düşer diye düşünüyorum. Tabi şahsi düşüncem bu
aralarında bariz bi fark yoksa(özellik bakımından) fazla para vermeye gerek yok derim. Ama özellik olarak 3ten iyi ve fiyat farkıda kabarık değilse 4 tabiki alınır