esokmen
Üye
Kardesim nasil denk degil ya ustun özelliklerini say
Ben sana soyleyeyim kardesim niye boyle oldugunu. Ben telefoncuda calisiyorum yillardir stajdi akrabaydi falan filan. Discovery de sorun cikti ozellikle sarj soketi. Ama soyle bi durum var biz satarken bu telefonlar calisiyordu. Dogru duzgun kullandiktan sonra hic bir sorun olmaz. Kendinarkadaslarima 4 luk olsun 16 olsun bir suru sattim. Telefonun genelinden balikesire 5.000 satmisizdor abartisiz.
Cunku bu telefon f/p rakipsiz. Sen 100 kilo domates alirsin bundan 2 kilosu bozuk cikabilir. Samsung da sikinti yok mu var. Daha cok bar gidip bi adam akilli arayuz yapsinlar ilk bas takilmayan etmeyen.
General Mobile Discovery s3den daha ince ve şık bir telefon. Telefon ince olunca sarj soketinin oldugu yerde ince. Ki baktilar sonra ki parti mallarda degistirdiler. Guclendirdiler bacak sayisi artti sarj soketinde.
Suan da telpa da cok iyi calisiyor 19/03/2014 de sarj soketinden dolayi cihaz gonderdik araya hafta sonu girmesine ragmen 24/03/2014 de elimizdeydi.
Geleyim arkadasin neden General Mobile Discovery i kotuledigine. Gidip bir caya biri 5 lira biri 50 kurus veriyor ya iste ondan. Resmen samsung un kazikladiklarindan oldugu icin.
0 i 2000 lirayla cikti s3 General Mobile Discovery ilk ciktiginda 0 i 600 tl idi.
Son düzenleme: