Tavsiye GMD 16 GB

Konu Sahibi
GMD 16 GB
Arkdaslar artık noktayı koyalım GMD 16 GB alıcam pişman olur muyum sizce ?(şarj soket sorunu ıps ekran gibi efsaneler dolaşıyo)

esokmen

Üye
Duzgun kullanirsan pisman olmazsin

Tepkiler: cuneytttttt
    Konu Sahibi
Son derece dikkatli kullanirim telefonlari.Ve son cikan partilerde bu sorunlar yok deniyor galiba

Konu Sahibi
Kardeşim telefona temiz bakarsan hiçbir sorun çıkmaz 16 gbliklerde de soket sıkıntısı yok
Çok iyi işte bu zaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadece

Çok iyi işte bu zaten 16 gb almayı düşünüyorum.çok da güzel bi telefon.Garantisinin sadece istanbulda olması düşündürüyor sadece
Bende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcek

Konu Sahibi
Bende ıps ekran da var seni baya götürür oyunlarda kasma yapmaz saten öbür ay 4.4 gelcek
evet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşim

4 gb lıklar için şarj soketi sorunlu diyorlar
16 gb temiz telefon gerçi hepsi temiz kullanana göre

evet nisanda kitkat geliyormuş.ben 2 hafta sonra alıcam gmd yi.sen bi gmd kullanıcısı olarak telefondan herhangi bi şikayetin var mı kardeşim
Kardeşim hiçbir şikayetim iyiki almışım diyorum çok memnunum

garanti servisi sadece istanbulda değilki samsung firmasıyla aynı servisi telpa

Kardesim nasil denk degil ya ustun özelliklerini say