Gmail kullanıcılarına duyuru!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Gmail kullanıcılarına duyuru!
Gmail'de yaşanan ve belki de en ilginç sorun olarak tarihe geçen hatada son durum ne?

Gmail'den gönderilen e-postaların bir kısmı tekrar tekrar gönderiliyor. Üstelik günde bir veya birkaç kez. Forumlardaki bilgilere göre işletim sistemi, tarayıcı veya e-posta programı farketmeksizin bu arıza tekrarlanmakta.

Gmail Yardım Forumları'nda oldukça uzun bir yer kaplayan şikayetler üzerine Google konuyla ilgilendiklerini söyledi fakat şu ana kadar sorunun kaynağıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Problemin ne zaman başladığı henüz bilinmiyor ama pazartesi gönderilen e-postaların bu probleme yol açtığı Gmail yardım forumlarındaki şikayetler çoktan onlarca sayfaya ulaşmış durumda...

vee son durum !
Gönderilen e-postaların bir kısmının tekrar tekrar gönderilmesine neden olan sorun, birçok Gmail e-posta adresinin spam filtresine takılmasına yol açmış, bu durum e-posta için Gmail kullanan kişileri zor durumda bırakmıştı.

, yaptığı resmi açıklamada sorunu doğruladı ve gerekli düzeltmenin yapıldığını duyurdu. İnternet devi bu sorundan kaç kişinin etkilendiğini açık olarak söylemedi ancak etkilenenlerin, tüm kullanıcıların yüzde 2.5'inden az olduğunu ilan etti.

Gmail kullanıcılarına sabır ve anlayışlarından ötürü teşekkür eden Google yetkilileri, artık bir mesajın birden fazla kez gönderilme sorunun ortadan kalktığını açıkladı. Açıklamada, Gmail'in sürekli olarak daha iyi olması için çalışıldığının da altı çizildi.
(alıntı)

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt