Gm Discovery

Sponsorlu Bağlantılar

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery
Discovery'i denize düşürdüm ama öyle uzun süre kalmadı suda hemen çıkardım düşer düşmez kuruladım sonra pirincin içine koydum iyice daha sonra teli açmaya çalıştım ama tuşlarının ışığı yanmasına rağmen görüntü gelmedi ekranı açılmadı yani ne yapmam lazım telefoncuya versem yapar mı fazla para alır mı??

Rygebin

Rygebin

Üye
ekran tepki vermiyorsa ve ışıklar çalışıyorsa , telefoncular hallederiler ekran fiyarı 100 liradır haberiniz olsun.

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
ekran tepki vermiyorsa ve ışıklar çalışıyorsa , telefoncular hallederiler ekran fiyarı 100 liradır haberiniz olsun.
Anladim 100 liradan fazla istemezler dimi gerçi 100 lira bile çok fazla telefon zaten 600 lira :)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
007wolverine

007wolverine

Üye
100 liradan fazladır yenisi.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Kardeş Ben Artık O Telefondan Hayır Geleceğine İhtimal Vermiyorum =)

• Beğen

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Ben Artık O Telefondan Hayır Geleceğine İhtimal Vermiyorum =)
Neden? Ekrana görüntü düşmüyor sadece zaten denize düşer düşmez hemen çıkardım fazla durmadı suyun içinde :)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Aynı şekilde bir arkadaşımın da telefonu düşmüştü. Telefon yapıldı ama bazı özellikleri çalışmadı

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Hangi özellikleri mesela?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bluetooth vardı herhalde. Mobil veri. Bunların bazıları

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veriyi boşver çalışmasa da olur :D wifi çalışsa yeterli asıl telefonum Discovery değil zaten bunu yaptırıp oyun oynamak için kullanmayı düşünüyorum.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Valla bilmiyorum kardeş. Ama verim alamazsın

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Anladım sağ ol yaptırmıyım o zaman

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Karar senin. Bişey diyemem. Ama 100 lira da az para değil

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun ben daha az bir fiyata düşünmüştüm 600 liralık bir telefonun ekranına 100 lira vermek saçma olur. Telefonun dışına cam taktırmıştım bide yeni o da boşa gitti :)

Rygebin

Rygebin

Üye
Doğru söylüyorsun ben daha az bir fiyata düşünmüştüm 600 liralık bir telefonun ekranına 100 lira vermek saçma olur. Telefonun dışına cam taktırmıştım bide yeni o da boşa gitti :)
Hocam doğru söylüyor su içeri iyi kactiysa bazı işlevler gitmiştir artık. Cami takdirsanda boşuna .

Shawy

Üye
    Konu Sahibi
Internette okumuştum zaten deniz suyu tuzlu bide tuzlu su telefona zarar veriyormuş :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt