gm discovery

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
gm discovery
Arkadaşlar ben 700 tl ye sola alcaktım ve bu cihazı gördüm şok oldum.Ben zaten çok oyun oynayan birisiyim mc4 de gram kasma yokmuş.Bide sağlamlığı nasıl bilsem direk alcam.

Ankarada nerde bulabilirim ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bilindik sitelerden sipariş verin bence. Telefoncularda biraz daha fazla olabilir.

Invoke

Invoke

Üye

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Tamam balgatta varmış teşekkürler

LimePie

LimePie

Üye
telefonun tek sorunu varmış ben araştırdım çift hat kullanırken 3g bağlantısı kopuyormuş düzelmesi için telefona restart atılıyormuş.Başka bir problemi yok zaten bildiğim.

fingerback5

fingerback5

Üye
Oyunlarda sorun yok sağlamlığı biraz şüpheli fakat öyle masadan düşünce de kırılacağını sanmıyorum.İnce olduğu için risk daha fazla kılıfla kullan bence.

Invoke

Invoke

Üye
Oyunlarda sorun yok sağlamlığı biraz şüpheli fakat öyle masadan düşünce de kırılacağını sanmıyorum.İnce olduğu için risk daha fazla kılıfla kullan bence.

Performansta sorun yoksa iyiymiş :)

Invoke

Invoke

Üye

videolari izlemedin mi??mc4 ve most wantedi ultrada gra m kasmadan açıyor:oke:

Yok ya zaten tapatalka mahkum kaldım yine bir linux girişimim başarısız oldu. Windows açılmıyor, hoşgeldiniz de kalıyor. Onunla uğraşıyorum ....

enterneoll

enterneoll

Üye
bissürü gm discovery konusu var lütfen orada tartışın artık her yer discovery yazısı ile doldu

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bissürü gm discovery konusu var lütfen orada tartışın artık her yer discovery yazısı ile doldu

Bu aralar moda oldu. Bütçesi düşük olan bu telefona yöneliyor :D İyi de yapıyorlar aslında.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bu aralar moda oldu. Bütçesi düşük olan bu telefona yöneliyor :D İyi de yapıyorlar aslında.

benim telefona veya alcaklara lafım yok çok güzel telefon ama yeter artık her dakika aynı soruyu farklı konularda :D

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş para kolay kazanılmıyor 1000-1300 tl civarı telefonlarla aynı donanıma sahip ve 2 yıl telpa garabtili 600 tl herkesin dikkatini çekiyor:oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
şuana kadar 2 tane gm telefonum oldu hiçbiri sağlam çıkmadı bir daha o markaya tövbe ettim

mumxx

Üye
Arkadaşlar ben 700 tl ye sola alcaktım ve bu cihazı gördüm şok oldum.Ben zaten çok oyun oynayan birisiyim mc4 de gram kasma yokmuş.Bide sağlamlığı nasıl bilsem direk alcam.

Ankarada nerde bulabilirim ?

Kardes telefonu almadiysan hepsiburada.com dan alabilirsin 27
Haziran 23 59 a kadar alirsan 100 tl hediye ceki veriyor ...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
şuana kadar 2 tane gm telefonum oldu hiçbiri sağlam çıkmadı bir daha o markaya tövbe ettim

Benim çekmecede General Mobile DST-350 var ilk çıktığında almıştım hala takır takır çalışıyor ve kızağında hiçbir sorun yok. Biraz şans işi galiba. :islik

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim çekmecede General Mobile DST-350 var ilk çıktığında almıştım hala takır takır çalışıyor ve kızağında hiçbir sorun yok. Biraz şans işi galiba. :islik

Zaten elektronik eşya birazda şans işidir. Bir eşya alırsanız çok uzun zaman kullanırsınız bazende alırsınız ikinci günü servise gider. Demek ki şanslı birisiniz. Keyfinize bakın bence. ;)

Üst Alt