Öneri Gm Discovery Vs Lumia 520

Sponsorlu Bağlantılar

killiadam2

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery Vs Lumia 520
fikirleriniz?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
marka takıntın yoksa GM DİSCOVERY :oke:

messevim

messevim

Üye
bence de gm..

TÜRKMENO

Üye
Kesin gm avea da satiyo artikartik

killiadam2

Üye
    Konu Sahibi
bakın gmd diyosun ama şunu bilmiyorsun. Android sistem işlemciyi zorluyor. S4 bile kasıyor bazı oyunlarda. Lakin wp8 512 mb ram ile 1 gb ramli androidden daha hızlı. Sizde android takıntısı var bence.

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovery :spr

aslanbaris

aslanbaris

Üye
windows phone oyun uygulama sıkıntısı var .ki sen tek çekirdekle wp de ne oynacaksan gm discovery de de rahat rahat oynarsın

killiadam2

Üye
    Konu Sahibi
wp de oyun dedigin ne senin ben kullanıyorum çogu oyun var sadece benim tabirimle çöp dedigİm 1-10 mb arası oyunlar yok. Gerekte yok. Hayatında girdin mi wp8 in marketine. Bilmeden konuşuyorsunuz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence lumia bunun marka takıntısıyla alakası yok. ikiside çok farklı bir telefon ve işletim sistemi. lütfen onda market de oyun az diğeri kasıyor vb yorumlar atmayın çünkü dayanamıyorum cevap yazmadan buda ban sebebi. bence l 520 :oke:

MaxipmaN

Üye
gm discovery :) 520ye üvey evlat deyip iki gün sonra güncelleme falan da çıkmaz gmninki kötü 520de ondan pek farklı olmaz

furkan_111

Üye
General Mobile DiscoVerY :oke: Onerim Çunku : Telpa Garantili Diğer Taraftan Bakarsan Lumia 520 Win8 Ve Nokia Nokia Sağlam telefondur. Ama Bende Bu Telefon İşini Yapıyorum Discovery yok Satıyoruz Şuanda 5 Kişi Bekliyor

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
zopo c2

Secret26

Secret26

Üye
bence discovery 720 ile dahi yarışır

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
520 Discovery'nin dengi mi ki bu soruyu soruyosun? GMD'nin yarışacağı makine 820.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Varya sanki androidin en gözde cihazı gmd gibi konşuyorsunuz.

Siz kafanızı yormayın 520 'ye destek kesilinceye kadar gmd'ye destek kesileli 1 yıl olmuş olur. Her önüne gelen android çıkarıyor nede olsa...

scorpion11

scorpion11

Üye
Discovery.

drivenn

Üye
520

Buğra

Buğra

Admin
Discovery :spr

.caner.