Megandroid
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben internette tek bir yerde buldum şansıma 2 gün önce son telefon varmış mavisi onu aldımne şanslıyım varya
BekliyoruzNeyseki yeni alacaklar icin sorun yok. Bu arda psp emulatorunu yukledim. Su anda pes 2013 u indiriyorum. Deneyince yazacagim. Bundada sorun olmazsa tadindan yenmez valla.
Sonunda bende alcam artık cok övüldü zaten fiyat aralığımada tam oturdumini alıcama bunu alırım dedim cok fazla karşılaştırma yapmışlar videolarını izledim videolar aşağı yukarı ya s3 le denk ya az bişi - yanı var yada biraz daha üstün Yaklasık 600 TL FARK bu açıkları çok rahat kapatır diye düşünüyorum yaklasık 15 20 bayiyi aradım herkez tükendi diyor en kısa zamanda qelicek diyor sabırsızlıkla bekliyorummm
- - - Eklendi - - -
Artık forumdada bir General Mobil Sayfası açarlar diye sesleniyorum adminlere
yapmayn yapmayınnşeytan diyo gir ise al şu telefonu
şeytan da bir melekyapmayn yapmayınnşeytan diyo gir ise al şu telefonu
5-10 tane bayiyi aradım hepsi tükendi dedi sonunda 2-3 bayi daha aradın cumartesi qelcekmiş ınş alıcam ankarada oturuyorum bayiden alıcam
Simdiden hayirli olsun
Teşekkürler simdi cumartesi ye kadar nasıl beklicem bbilmiyorum zaman qeçsin diye videolarını izliyorumsmat tv li tv de 2-3 ay önce almışdım Discoveryde de ekran aktarma özelliği varmış çok qüzel olacağını sanıyorum
telefonu aldığında bize düşüncelerini belirtirsen ve video çekersen seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?