GM Discovery 2 GM Discovery II/II+ Her Şey [Root, Recovery, Romlar, Modlar]

sebo7

Üye
telefon garantiden geldi komple sıfırlamışlar farklı bişeyler yapmışlar sanırım renkler cok canlı duruyordu. root atalım derken super su yu kurmayı beceremedim. işe yarar umuduyla telefona format attım hersey gitti root duruyor ve ekranın canlılıgıda gitti şimdi orjinal rom atacam ama merak ettiğim ekranın öyle canlı hale nasıl getirebilirim ?

Tepkiler: ÇaRşI 2387

want to

Üye
Özledim bu cihazi ya lg g2 bi discovery 2 keyfi vermedi nedense

Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve sebo7

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
Liste tamamen baştan sona güncellendi arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bravia diye bir mod vardı dene istersen

Ekli dosyalar

Tepkiler: sebo7

sebo7

Üye
Beyler
Biraz önce telefonda clash royal oynarken net gitti oyundan attı sonra farkettim hat gitmiş kapatıp actım 2.göze taktım kapattım actım hiç bir sim kart algılanamadı dedi. Simi baska telefona taktım çalıştı. *#06# yaptım imei ler gecersiz diyor

Neden olduğu ve ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varmi?

Mtk droid tools ile imei sini tekrar yaz kolay zaten, sadece alcatelin boot.img si cihaza flaslanmış olmalı

sebo7

Üye
Garantiden geldikten sonra root atmak icin rom atmistim yukarida da yazio.
İsin ilginci birden bire olmasi acaba caldilarmi imei yi diye geldi aklima

Sagolasin uygulamalarla denedim olmadi ins bunla olur
bu alcatel boot img yi nerden bulacam ve nasıl flashlayacam
mobileuncle ile denedim olmadı boot img flashlayamadım çünkü dowload moda girmiyor. alcatel recovery var telefonda sanırım garantide yuklediler :S yardımcı olabilecek varmı
droid sorunun hallettim gibi alcatel rom attım suan mtk droid tool telefonu gordu ama bu seferde imei bölümü aktif deil :S
imei yi eski sürüm droidlerle hallettim reset at aktif olalcak diyor ama hiçbir değişiklik olmuyoor
olmadı ne yaptıysam olmadı malesef

Önce flash tool ile format at sonra stock romu flashla, alcatel boot.img yi kurup droid tools ile tekrar kendi imei sini yaz

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
Eklendi.

sebo7

Üye
Valla sabaha kadar uğraştım olmayınca bi hışımla orjinal romu gömüp garantiye salladım

inş bi sıkıntı çıkarmazlar

Valla sabaha kadar uğraştım olmayınca bi hışımla orjinal romu gömüp garantiye salladım

inş bi sıkıntı çıkarmazlar
Geçmiş olsun ne diyim, gelince iyice bi incele bakalım romda bi farklılık varmı

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
(Şu ana kadar portlanan en stabil 5.1.1 romu)

Romları eklendi.

Tepkiler: sebo7 ve ÇaRşI 2387

sebo7

Üye
merak ettiğim konu bu romlarda görüntülü görüşme varmı?

sebo7

Üye
Telefon garantiden 15 gün sonra geldi vip göndermiştim. Anakart değişmiş ana kart olmadığı için beklendi dediler. imei gitti diye anakart değişti sıkıntı yine olursa hapı yuttum

akfslgn

Üye
Merhabalar.. benim tel. Discovery 2 yurtdışı. Acaba bu romlar benim tele yüklenir mi ya da denendi mi?