GM Discovery Geliştirici Seçenekleri Çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Geliştirici Seçenekleri Çıkmıyor
Arkadaşlar cihazda Derleme Numarasına 4 kere bastım ve geliştirici seçeneklerini açtım ancak sadece USB Hata Ayıklama var seçeneklerde diğer seçenekleri nasıl getirebilirim bir uygulama veya bir yöntem önerecek olan var mı şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Cihaz Stock ROM 4.2.1 dir ve gelen hiçbir güncelleme yüklenmemiştir

NextWorld

NextWorld

Üye
güncellemeleri al

NextWorld

NextWorld

Üye
Bence güzel ya:heyo:

SHS

SHS

Üye
Al al güncelleme al :D

007wolverine

007wolverine

Üye
Guncelle al

NextWorld

NextWorld

Üye
Al güncellemeleri al:oku

Kontrol

Kontrol

Üye
Belki de güncelleme almadığı için açılmıyordur.
Lütfen konuyu kirletmeyelim.
Çözüm için öneride bulunalım.

NextWorld

NextWorld

Üye
Aynen geliştirici seçenekleri ondan yoktur. İstersen güncelleme al yada uygun bir rom arayışına gir:bablik:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Aynen geliştirici seçenekleri ondan yoktur. İstersen güncelleme al yada uygun bir rom arayışına gir:bablik:

valla hocam ROM da yüklemek güncelleme de istemiyorum ve güncelleme ile alakası olduğunu zannetmiyorum sonuçta bu seçenekler android in standart dahili özellikleri telefonda bişey var gibi geliyo

NextWorld

NextWorld

Üye
Bilmiyorum ama sürüm yüzünden ve yazılımla ilgili olma olasılığı yüksek
onuda geçelim siz stock rom yüklediyseniz mutlaka olması gerek yani güncellmeyle çözülür ancak

byAndroid

byAndroid

Üye
Guncellemeli kesinlikle yap zarari yok cihaz daha iyi hale geliyor ve telefonda ingilizce olan yerler vardi onlar duzeliyor yeni temalar geliyor ve daha stabil

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama sürüm yüzünden ve yazılımla ilgili olma olasılığı yüksek
onuda geçelim siz stock rom yüklediyseniz mutlaka olması gerek yani güncellmeyle çözülür ancak
Guncellemeli kesinlikle yap zarari yok cihaz daha iyi hale geliyor ve telefonda ingilizce olan yerler vardi onlar duzeliyor yeni temalar geliyor ve daha stabil

cevaplar için teşekkürler ama güncelleme yapmayı düşünmüyorum dediğim gibi stock ROM var üzerinde ve güncelleme olunca çook yavaşlıyor

byAndroid

byAndroid

Üye
cevaplar için teşekkürler ama güncelleme yapmayı düşünmüyorum dediğim gibi stock ROM var üzerinde ve güncelleme olunca çook yavaşlıyor
Sen samgung guncelemesi sandin heralde yavaslama donma takilma yok kardesim kitkat guncellemesi cikinca onudami yapmiycan [emoji4]

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Sen samgung guncelemesi sandin heralde yavaslama donma takilma yok kardesim kitkat guncellemesi cikinca onudami yapmiycan [emoji4]

kitkat kaçar mı ya :D :D :D

ama harbiden güncelleme yapınca yavaşladı hocam :( :( :( ama yakamı bırakmadınız güncellicem cihazı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
yapım numarası na tıkla 7 kez çıksın işte güncelleyince berbat oluyormuş kitkata güncelleme

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
yapım numarası na tıkla 7 kez çıksın işte güncelleyince berbat oluyormuş kitkata güncelleme

kitkat şu an beta olduğu için öle tam olarak çıksa tam süper olacak

yapım numarası diye bişi yok ve derleme numarasına 10 kez tıkladım hala aynı güncelleme başlıyor...

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
kitkat şu an beta olduğu için öle tam olarak çıksa tam süper olacak

yapım numarası diye bişi yok ve derleme numarasına 10 kez tıkladım hala aynı güncelleme başlıyor...
Diyeceğim en iyi şey custom rom yükle başka bişey diyemem ama kernel source yok yani ne diyim bilmiyom bende discovery almayı düşünüyodum gerçi hiçbi telefon almadım moto g alsam dedim tasarım kötü geldi gerçi zaten alçak paramda yok yaş 16 gerçi ben para biriktirine kadar android 4.6 note 5 çıkarda neyse

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Diyeceğim en iyi şey custom rom yükle başka bişey diyemem ama kernel source yok yani ne diyim bilmiyom bende discovery almayı düşünüyodum gerçi hiçbi telefon almadım moto g alsam dedim tasarım kötü geldi gerçi zaten alçak paramda yok yaş 16 gerçi ben para biriktirine kadar android 4.6 note 5 çıkarda neyse

edit : android 4.6 diye bişi yok direkt 5 atladılar :D :D :D

Üst Alt