Tavsiye gm discovery elite

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye

Gir incele dostum özelliklrini saydign telefnlarla ayni işlemciyi kullanyo kamera olarak üstün ikisindende ön kamera bile 8 mp optik odaklamali 3+ 1 gb ram daha neyin kafasindasin sen pittech e gelde destek gör discovery e

Teşekkürler, girip inceleyeceğim. Bunları bilmiyordum. (!)Ön kamerasının da arka kamerasının da şeklini gördük. Sen daha mp sayarak kamera karşılaştırması yap. Sıradan tft panel kullanıyor gmde. 3GB Ram gayet gereksiz bir artı, zaten kağıt üzerinde kalan bir artı. Aynı işlemciyi kullanıyor. Yani? Bu onu daha mı iyi yapıyor? Dikkat edersen aynı* işlemci. Yani diğer cihazlarda da var. Peki bunların yanında Nexus 5 kaç lira? GMDE kaç lira? Kısacası elitin hiç bir artısı yok. Bunu da çok kez söyledim, önceki yorumlarda uzunca da yazmıştım. Hala isteyen varsa gitsin, alsın. Kimseye bir şey inandırmak zorunda değilim.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

serserim1905

serserim1905

Üye
Dostum elite ips panel iyi araştir öle gel ram ram die isyan edersniz adamlar koymus ram simdide gereksiz diyosunuz :) yorunlariniza gülüyorum sadece elite her konuda çogu teli geride birakiyor kendi fiyatndan yüksek telleride bunu cogu biliyo anlyo ama marka takintisi işte bizim millet ayni teli bunu idda ediyrm hiç bi degisiklik yapmdan üstne samsung yazsın piyasaya sürsün 2300-2500 tl den oo adamlar yapmış dersiniz

0MG90

0MG90

Üye
Git Elite i al o zaman ya sabır.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Gülmeye devam et.

• Beğen
serserim1905

serserim1905

Üye
Sayenizde :)

serserim1905

serserim1905

Üye
Bu arada elite 1.300 tl ye aldm onun donanımındaki diger cihazlar 1.600 tl seyilerinde

0MG90

0MG90

Üye
G2

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5'i 1300'e aldım. Daha ucuza da bulunuyor. Dünden beri yazıyoruz farkları hala neyin kafasındasın bimiyorum ki.

• Beğen
serserim1905

serserim1905

Üye
al o zaman bu da elite ayni sitede

serserim1905

serserim1905

Üye
Bu arada bu sitelere güvenip kac telefon aldın acaba

serserim1905

serserim1905

Üye
Bu arada bnm g2 yi kötüledigim yok iki telefonuda kullanma imkanim oldu almadan önce ve elite in kesinlikle bi eksigi yok g2 den ufak tefek fazlasi bile var var g2 alacak olan beklesin g3 cıkınca daha da düşeck fiyat

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5'i 1300'e Vatan'dan aldım.

serserim1905

serserim1905

Üye
Byle sitelerden magdur olanlari arastir bide istersen kardeş en sagliklisi görüp bakip elden almak herhangi bi arizada muhatap olacak birini bulursun

S-SAKA

S-SAKA

Üye
s.a. arkadaslar alma imkanı olanlar vivo xpla3s 2.3 işlemci 4 çekirdek ram 3 gb 2 k ekran vivo modellerine bakın orjinal çin malı inanın türkiyedeki tellere 10 çeker veya vivo xplay510 çok modelleri var bizim türkiyede satılan kore malları malesef orada kullanılmıyor kalitesi, çok düşük antutu testi 10 bin ram 512 birinci sınıf replika bakmayın teldeki yazana
tanıdı olan varsa orjinal çin malı alsın huweaı zte thl bunlar çin malı ama kalıtelı huwaı g610 alın ne demek istedigimi anlarsınız sıfır fiatı 599 tl turkiyede satılmıyor vadafone sozleşmeli veriliyor ama bazı alanlar hediye veya baska sıkıntılardan dolayı satıyor çok kaliteli telefon bilginiz olsun özelliklerini internetten kontrol ediniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt