Ben kamera internet tasarim g2 inceledim super elite piyasaday yok bile bu iste terslik var amaLg g2 alacagina elite al derim ama tabi fikir senin yinede ikisinide al eline incele imkanin varsa olaya sadece marka gözüyle bakmayin performans tasarim ve en cok neye ihtiyacin var ona göre secim yap camera müzik ekran büyüklügü video cekim kalitesi gibi iyi forumlar
dedıgın gıbı yapıyorumBiraz daha bekle o zaman g3 piyasaya sürülsün fiyati düşer
Gmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor
Guncelleme destegi var farklilim olayi var grglass3 var herkeste olmamasi var Motorola nin farki varDiscovery den ne üstünlüğü var moto g 'nin bi anlatsana
Discovery den ne üstünlüğü var moto g 'nin bi anlatsana
Gm olayi bityi beyler artik gm almak mantiksiz gmd nin yerine moto g alinmali elite yerine g2 nexus5 falan alinmali
G2 ve nexus 5 in elite tan bi artisini görmedim ben
Ne yönden bitti gm iflas falan ettiyse bizde bizde bilelim
Bitti derken yani artik alinmaz o fiyatlara daha iyi cihazlar var.Ne yönden bitti gm iflas falan ettiyse bizde bizde bilelim
Tamam kardesim gm daha iyi tartisma cikarmayalim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gir incele dostum özelliklrini saydign telefnlarla ayni işlemciyi kullanyo kamera olarak üstün ikisindende ön kamera bile 8 mp optik odaklamali 3+ 1 gb ram daha neyin kafasindasin sen pittech e gelde destek gör discovery e