Tavsiye gm discovery elite

Sponsorlu Bağlantılar

law18

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 kardes alcam discove abime alcak

0MG90

0MG90

Üye
Discovery yerine Moto G daha iyi. XDA da çok destek alır.

law18

Üye
    Konu Sahibi
XDA NEDİR PEKİ

serserim1905

serserim1905

Üye
Lg g2 alacagina elite al derim ama tabi fikir senin yinede ikisinide al eline incele imkanin varsa olaya sadece marka gözüyle bakmayin performans tasarim ve en cok neye ihtiyacin var ona göre secim yap camera müzik ekran büyüklügü video cekim kalitesi gibi iyi forumlar

law18

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 alacagina elite al derim ama tabi fikir senin yinede ikisinide al eline incele imkanin varsa olaya sadece marka gözüyle bakmayin performans tasarim ve en cok neye ihtiyacin var ona göre secim yap camera müzik ekran büyüklügü video cekim kalitesi gibi iyi forumlar
Ben kamera internet tasarim g2 inceledim super elite piyasaday yok bile bu iste terslik var ama

serserim1905

serserim1905

Üye
Biraz daha bekle o zaman g3 piyasaya sürülsün fiyati düşer

serserim1905

serserim1905

Üye
Elite ın kamerasi arka 16 mp ön 8 mp optik odaklamali ve internet hizi 42 mbit tasarim zevk meselesi ama diger ikisine bakarak elite

Invoke

Invoke

Üye
Gmd yi ve elite i kötüleyen arkadaslar bunu neye göre yapiyonuz ben 6 aydir discovery kullaniyorum 2. Parti cihaz ilk baslarda baya tereddütlerim vardi ama sanra dedigim laf ne biliyomusunuz millete bizi resmen soyuyormus o bilindik markalar Arkadaslar markaya takili kalman elite untutu dan not3 ten fazla puan aliyo alacaginiz teli alip elinize inceleyin arkadaslar ve sakin ilk parti cihaz almayin hangi marka olursa olsun çünkü ilk partiler hep sorunlu oluyor

Diskavriyi vaktinde ben de tavsiye ettim. Forum dışında aldırdığım arkadaşım da var ama elit öyle değil. Hiç hakketmiyor. Şuan için diskavri de mantıklı değil, çünkü moto g var.
Elit gayet pahalı geldi. O fiyata nexus 5 alınır, her açıdan da mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Gm olayi bityi beyler artik gm almak mantiksiz gmd nin yerine moto g alinmali elite yerine g2 nexus5 falan alinmali

serserim1905

serserim1905

Üye
Discovery den ne üstünlüğü var moto g 'nin bi anlatsana

serserim1905

serserim1905

Üye
G2 ve nexus 5 in elite tan bi artisini görmedim ben

Invoke

Invoke

Üye
G2 ve nexus 5 in elite tan bi artisini görmedim ben

Nexus 5 vs Elit

Nexus 5+
Saf Android.
Google ve XDA desteği.
IPS Panel.

Elit+
?
-------

G2 vs Elit

G2+
IPS Panel
3000 mah batarya

Elit+
?

-------
Ne yönden bitti gm iflas falan ettiyse bizde bizde bilelim

Eliti pahalı fiyattan sunarak gayet hata yaptı. Zaten iyi bile yükseldi. Bazı yerli sitelerin, editörlerin desteğiyle, güzelce reklamla iyi yayıldılar halk arasında. Türk malı olduğuna inanlar var. =P

serserim1905

serserim1905

Üye

Gir incele dostum özelliklrini saydign telefnlarla ayni işlemciyi kullanyo kamera olarak üstün ikisindende ön kamera bile 8 mp optik odaklamali 3+ 1 gb ram daha neyin kafasindasin sen pittech e gelde destek gör discovery e

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Gir incele dostum özelliklrini saydign telefnlarla ayni işlemciyi kullanyo kamera olarak üstün ikisindende ön kamera bile 8 mp optik odaklamali 3+ 1 gb ram daha neyin kafasindasin sen pittech e gelde destek gör discovery e
Tamam kardesim gm daha iyi tartisma cikarmayalim.

serserim1905

serserim1905

Üye
Daha iyi cihazlar daha pahali matematign varsa kaldiki ayni özellikteki teller bile daha pahali

Takipçi Satın Al

Üst Alt