Gm Discovery Depolama Alanı Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

oooski

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery Depolama Alanı Bitiyor
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi " Depolama alanı bitiyor " diyor. Birçok boş yerim de var.
Neden böyle diyiyor ?

ooozzzyyy

Üye
Bende de aynı problem var. Acaba çözebildiniz mi?

xmanyak

xmanyak

Üye
Bazı uygulamaların tel hafızasında olduğu uygulama yöneticisinden görünmüyor ayarlar>diğer>uygulamalardan görebilir ve sd karta taşıyabilirsiniz uygulamaya tıklayarak ve sms leri sadece hangouts dan değil normal mesajlardan da silebilirsiniz

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
Sana depolama alanı doluyor uyarısı hafıza değil uygulama alanın doluyor demek istiyor. uygulamalarından taşınabilenleri SD karta taşı birde önbellek temizleyi programla önbellke temizliği yap hafızan boşalıp uyarı kalkacaktır.

ooozzzyyy

Üye
Bendeki bütün uygulamalar 32 GB'lık sdcard'da kurulu zaten. Bu uyarıdan kurtulabilmek için bir iki tane uygulama silmek zorunda kaldım. Yani en üstteki resimdeki gibi benim de durumum. Sadece kartım 8'lik değil 32'lik.
Bazı uygulamaların tel hafızasında olduğu uygulama yöneticisinden görünmüyor ayarlar>diğer>uygulamalardan görebilir ve sd karta taşıyabilirsiniz uygulamaya tıklayarak ve sms leri sadece hangouts dan değil normal mesajlardan da silebilirsiniz
Teşekkür ediyorum. Sizin dediğiniz doğru gibi görünüyor. Hemen deniyorum. Bütün uygulamalar sdcard'da gibi görünüyordu ama değilmiş. Dediğiniz yerden taşıyorum şu an. Tekrar teşekkürler.

xmanyak

xmanyak

Üye
Rica ederim

Üst Alt