Gm discovery alacaklar burayaaa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Gm discovery alacaklar burayaaa...
Imkani olanlar bursaya gidip telefonu alabilirler. Bursa ozdilek avm de telefon stoklarla bulunmaktadir...

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

istisna97

istisna97

Üye
Hangisi yalova yolundakindemi yoksa Mudanya yolunda mı

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Ah bi ankarada bulamadım ya sipariş verdik qelseydi bi heryerde stoklarda kalmadı diyor :)

caglar b

caglar b

Üye
HAM ZA

HAM ZA

Üye
özdilekte ne kadar arkadaşlar? Metro dada var gibiydi...

mertxxcan

mertxxcan

Üye
özdilekte ne kadar arkadaşlar? Metro dada var gibiydi...

Olucanı pek sanmıyorum küçük bayilerde bulunuyo diye biliyorum ama bilmem :) fix fiyatı 600 tl olması lazım değişmiyodu

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
reaurora

reaurora

Üye
kimisi 630 liraya satiyormus

- - - Eklendi - - -

kimisi 630 liraya satiyormus

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
Hanqi renqi önerirsiniz acaba çoğu kişi mavi diyor ?

Telefonun her halikarda on yuzu siyah. Bu yuzden siyah almanizi oneririm. Ayrica Nexusa cok benziyor siyahi :) Hem telefon ekraninin cevresi siyah olursa renkler gozune daha canli gozukur. Ayrica bu telefon boyle tutulmaya devam ederse eminim kap,kilif,jelatin... cikarirlar.

Buğra

Buğra

Admin
Telefonun her halikarda on yuzu siyah. Bu yuzden siyah almanizi oneririm. Ayrica Nexusa cok benziyor siyahi :) Hem telefon ekraninin cevresi siyah olursa renkler gozune daha canli gozukur. Ayrica bu telefon boyle tutulmaya devam ederse eminim kap,kilif,jelatin... cikarirlar.
Aksesuarlar 1 ağustostan sonra telpa getirecekmiş

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
mertxxcan

mertxxcan

Üye
Bence Fiyatının artıcağını sanıyorum şimdiden tutmaya başladı telefon kapış kapış qidiyor :)

Megandroid

Megandroid

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Secret26
Secret26

Secret26

Üye
Az daha bekleyin babalar! Her yere gelecek 1-2 haftaya ve ben mavisini sipariş ettim 3 gün oldu bakalım. Son stoğu ben almıştım netteki. En güzeli mavidir bence beyaz da süper

Telpa aksesuar getirirse bu telefon tutar baba!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt