frkndnmz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama ikisi de kurtarır telefonunu. Lakin sp flastoolun en son güncellemelisi ile kur romu.T7200 mu t7610 lu bisemi yoksa bi farki yokmu
Tamamdır, yardımcı olmayı isterim, duruma göre bilgilendirirsin kardeşTamam yapmaya calisacagim yaptigimda veya yapamafigimda detay veririm yine
Kullanırken hiç bi sıkıntı yaşamazsın kardeş, ma recovery ile işin olacak olursa problem olabilir. Telefonu kurtarmana sevindim, rica ederimTamam tsk ederim
Furkan baskan senin son verdigin linkle hallettim ama recovery bide en usttekini secmedim bi sorun olurmu ayrica cook tesekkur ederim
Sevindim kardeş güle güle kullanValla recovery moduna giriyor iki tanede guncelleme yaptim hic bi sorun yok telefona turkce yapma programiyla turkcelestirdim sonra root ladım suan telefon eskisinden daha iyi
ben Sp Flashtool aracılığı ile Dün Yedekledim birde başka telefona flashlaya bilsem süper olcak
birde bu discovery airler bataryasızmı flash alıyordu !!
Kardeşim Rar Şifresi Nedir ??arkadaşlar Discovery air türkiye romu başka bir yerde paylaşıldı. linkini veriyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim Rar Şifresi Nedir ??
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Birisi Türkçe rom yedeği alana kadar sorun yaşayanların gionee'nin stock rom'uyla idare etmesi gerekiyor. İngilizce kullanmayı sorun etmeyen arkadaşlar bu rom u kullanabilirler.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Driver sorunu yaşayanlar için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkçeleştirmek için şu konuya bakınız: Discovery Air Türkçe Dil Programı Burda - MaxiCep
rar şifresi : cephackgsm.com
arkadaşlar Discovery air türkiye romu başka bir yerde paylaşıldı. linkini veriyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rar şifresi : cephackgsm.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?