frkndnmz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama nasıl kaldırılıyor onu bilmiyorumTamamdır hallattim flash t. Başka sürümüyle oldu
Teşekkrler.... Ayrıca rom gayet güzel
Peki bu duvar kağıdı bulanık bi türlü düzeltemedim nasıl yapacaz bi bilgin varmı ?
Hangi sürümü yüklüyon peki ?Discovery Air baska ülkelerde isimleri böyle Sadece! İnsanlar İLK bildirmek için
Gionee bu telefon geliştirdi Fabrika / Marka ve onları başka pazarlarda kendi telefonları satmak ... Başka markalara "haklar / projesi" satmak
yeniden markalı isimleri biliyorsunuz Sadece herkese Bu telefonun dünya çapında bir liste var:
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+++ Daha isimler gelip .. Japon Pazar ve güney Afrika pazarında adları? ... --- Şimdi Şeylerin bir listesi i bulunan vardırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbizim telefonunuzu koruyun için
bu isimlerle rom buldum indirince flash atıcm
kopyaladım arkadaslar suan 4.4.2 flash lıycm kitkattan kurtuluyorum
Win8'de böyle kalıyor driverlar yüklü çözümü yok mu bunun?
denemediğim şey kalmadı win8 sorunlu diye internet kafeye gittim orda da aynı sorun vardıYedek driverlar verdim bir de onlarla dene
Sp flash tool'un baska bir versiyonunu denedin mi kardesdenemediğim şey kalmadı win8 sorunlu diye internet kafeye gittim orda da aynı sorun vardı
en son versiyonunu da denedim sürücü sorunu var çözemiyorumSp flash tool'un baska bir versiyonunu denedin mi kardes
en son versiyonunu da denedim sürücü sorunu var çözemiyorum
Teşekkürler buradan indirdiğim driverlar ile yapabildim gionee stock şuan kuruluyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki rom da discovery air ile ayni. Buradaki driverlari bi dene istersen. Hatta burdaki rom'un daha stabil oldugunu soylemisti bir arkadas. İstersen bu rom'u dene
Kardeş hiç bi fikrim yok ne yazıkki, bi konu aç bence, illaki bilen biri çıkar@frkndnmz dostum öncelikle sağol anlatımın için. Ben win8 de rom attım telefonu kullandım fakat daha sonra çok yavaşladığını fark ettim. Sonra bir kaç custom rom arayışına girdim ve buldum bi tane, telefonumu rootladım, mobile uncle tools la falan recovery yapmaya çalıştım olmadı bi türlü cwm ye giremedim, daha sonra fabrika ayarlarına döndüm ama recovery i açamadım i türlü. Bende bulduğum custom rom u flashlarken ekranda bi hata çıktı okumadan kapattım. Pre-loader la daha önceden yükleme ypmama rağmen bu sefer yüklerken bu hatayı aldım. şuan telefon açılmıyor cwm de açılmıyor, şarj da almıyor. Sanırım hard - brick oldu telefon. Tavsiyen var mı ? yoksa servise mi göndericem illa. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Site linkleri yeni sayfaya taşımış.SA
verdiğin linkte karbon thy spice diye 3 dosya var nasıl hangi klasörü indirecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?