frkndnmz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güzel paylaşım kardeşim limkleri sağlam tut lazım olur, eline sağlıkArkadaşlar öncelikle merhaba. Birisi Türkçe rom yedeği alana kadar sorun yaşayanların gionee'nin stock rom'uyla idare etmesi gerekiyor. İngilizce kullanmayı sorun etmeyen arkadaşlar bu rom u kullanabilirler.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sağolasın kardeşimGüzel paylaşım kardeşim limkleri sağlam tut lazım olur, eline sağlık
yazdığın ilk mesajı düzenlemeye tıkla ordan gelişmiş ayarlara tıklarsan kutucuğun kenarında linkler vs var biraz kurcalaSağolasın kardeşim
Biri bana görseli nasil ekleyecegim konusunda yardımcı olabilir mi?
Doğrudan koyamadım ama olsun ekledim görselleriyazdığın ilk mesajı düzenlemeye tıkla ordan gelişmiş ayarlara tıklarsan kutucuğun kenarında linkler vs var biraz kurcala
O da yeterDoğrudan koyamadım ama olsun ekledim görselleri
Ben geçen gün çökerttim telefonu, hiç açılmayınca da bunu kurdum mecbur, gayet güzel stabil bi rom senin de dediğin gibimesela ben kullaniyorum 1 haftadir ingilizce sorun yok ama ginede biri yedek alana kadar böyle dewam
Bunda bildirim çubuğuna dokunarak uyutma yok mu ben mi bulamadım. Bide bildirim ışığı da yok heraldeevwt stabil ama genede turkce iyiturkce yapsam bunda kalicm
Düzenledim benDoğrudan koyamadım ama olsun ekledim görselleri
[IMG] Resim linki arada boşluk olmadan [/IMG]
TeşekkürlerDüzenledim benAslında bilginiz olsun çok basit aşağıda yazdığım kodun içine linki yapıştırın bu kadar
Kod:[IMG] Resim linki arada boşluk olmadan [/IMG]
Discovery air içinBu rom discovery 1 için mi ? yoksa discovery air için mi ? rom çok güzelmiş.
Discevery 1 için biri portlasa süper olurDiscovery air için
samsungların iyi yanı çok rom var ama sevmiyorum samsungD
Discevery 1 için biri portlasa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?