Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GM Discovery 2
Sponsorlu Bağlantılar
The SLayeR
Üye
Buyuk firmalarin cgu zaten fason imalati yapar bkz: apple singapurda vb ulkelrde uretim yapiyor ayriva telefon fiyatina gore gerckten guzel bana gre en eksi yani rami
Buyuk firmalarin cgu zaten fason imalati yapar bkz: apple singapurda vb ulkelrde uretim yapiyor ayriva telefon fiyatina gore gerckten guzel bana gre en eksi yani rami
ne deniyor ?soncta ordaki işçileri yane o ülkenin vatandaslarını ucuza calstrıyor fason işçi sayılıyor buda fason imalat olur en azından bizim üni hocaları böle diyor
ne deniyor ?soncta ordaki işçileri yane o ülkenin vatandaslarını ucuza calstrıyor fason işçi sayılıyor buda fason imalat olur en azından bizim üni hocaları böle diyor
Butun telefon sirketlerinin o ulkelerde fabrikalari vardir. Sebebide ordaki iscilerin dusuk maasli calisiyor olmasi. Sen olsan amerikada 1000 dolara mi isci calistirirsin yoksa cinde100-200 dolara mi calistirirsin? Sonucta malzeme ayni malzeme. Ama iscileri ucuz fiyatlara calistigi icin oralarda uretim yapiyor sirketler. Fason bambaska bisey.
anilari35
Üye
s3 ve s4 kullananlar hepsi gelmiş konuya acaba bu sefer daha ucuza 2 ye katladımı? sorusu gelmiş akıllarına
Senin bahsettiğinin adı fason üretim değil. Fason üretim nedir biliyor musun? Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adının yazdırılmasıdır. Yani General Mobile gelir, Nokia'ya der ki benim için şu kadar şu kadar telefon üret. Üstüne de benim logomu koy, benim adımı yaz. Parasını vereyim. Fason üretim budur.