GM Discovery 2

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Buyuk firmalarin cgu zaten fason imalati yapar bkz: apple singapurda vb ulkelrde uretim yapiyor ayriva telefon fiyatina gore gerckten guzel bana gre en eksi yani rami

TheMadness

TheMadness

Üye
Buyuk firmalarin cgu zaten fason imalati yapar bkz: apple singapurda vb ulkelrde uretim yapiyor ayriva telefon fiyatina gore gerckten guzel bana gre en eksi yani rami
Ona fason denmiyor

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ona fason denmiyor

ne deniyor ?soncta ordaki işçileri yane o ülkenin vatandaslarını ucuza calstrıyor fason işçi sayılıyor buda fason imalat olur en azından bizim üni hocaları böle diyor

TheMadness

TheMadness

Üye
ne deniyor ?soncta ordaki işçileri yane o ülkenin vatandaslarını ucuza calstrıyor fason işçi sayılıyor buda fason imalat olur en azından bizim üni hocaları böle diyor
Kendi telefonunu kendi fabrikasında üretiyorsa fason olmaz

Narutodth

Narutodth

Üye
Butun telefon sirketlerinin o ulkelerde fabrikalari vardir. Sebebide ordaki iscilerin dusuk maasli calisiyor olmasi. Sen olsan amerikada 1000 dolara mi isci calistirirsin yoksa cinde100-200 dolara mi calistirirsin? Sonucta malzeme ayni malzeme. Ama iscileri ucuz fiyatlara calistigi icin oralarda uretim yapiyor sirketler. Fason bambaska bisey.

anilari35

anilari35

Üye
s3 ve s4 kullananlar hepsi gelmiş konuya :) acaba bu sefer daha ucuza 2 ye katladımı? sorusu gelmiş akıllarına :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
The SLayeR

The SLayeR

Üye
tamm bizim ünideki proflar maldır oz man :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Senin bahsettiğinin adı fason üretim değil. Fason üretim nedir biliyor musun? Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adının yazdırılmasıdır. Yani General Mobile gelir, Nokia'ya der ki benim için şu kadar şu kadar telefon üret. Üstüne de benim logomu koy, benim adımı yaz. Parasını vereyim. Fason üretim budur.
tamm bizim ünideki proflar maldır oz man :)

Aynen.

• Beğen
Tepkiler: Narutodth ve The SLayeR
Narutodth

Narutodth

Üye
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
fiyat performansı değerlendirirsek s3 ten tabikide daha iyi