1-2aya gelir büyük ihtimal.geliş tarihi hakkında bir bilgi var mıgeliş tarihi hakkında bir bilgi var mı
samsung un yağtığı klasik oyunlar sayesinde 20 bin alıyorohoo s3 benchmarktan 20.000 puan alıyor discovery 2 daha s3'e yetişememiş
bunu sende biliyorsundiscovery 1 almayı düşünüyordum ama bunu görünce biraz daha bekleyesim geldi, discovery 1 de oyunlarda optimizasyon sorunları oldugunu duydum ve gördüm. yeni çıkacak olanda bu sorunlar olmaz herhalde.
yok hayır işlemci gpu uyumu anlamında konuşuyorumeğer optimizasyondan kastın gplayde oyunu bulamıyorsan o kadarda önemli değil bende xperia l var gplayde uyumsuz yazıyor bu siteden indirdim yüksek ayarlarda sıkıntısız oynuyorum.eğer istediğin bir oyun varsa yaz youtubeye gmd atıyorum nova3 gameplay diye tak karşına çıksın.eğer oyunlarda yavaşlamalardan kastediyorsan ben öyle şeyler pek duymadım duyan varsa arkadaşa yardımcı olsun
hayır o anlamda değil mesela s3 ile gmd yi kıyaslıyorlar. işte bilmem gmd s3 ten donanımsal olarak daha iyi falan diye ama asphalt 7 oyununu gmd de açtığımızda aşırı derecede kasıyor fakat s3 te herhangi bir sorun yok. oysaki gmd'nin asphalt 7yi kaldırabilecek donanıma sahip olduğunu düşünüyorum.eğer optimizasyondan kastın gplayde oyunu bulamıyorsan o kadarda önemli değil bende xperia l var gplayde uyumsuz yazıyor bu siteden indirdim yüksek ayarlarda sıkıntısız oynuyorum.eğer istediğin bir oyun varsa yaz youtubeye gmd atıyorum nova3 gameplay diye tak karşına çıksın.eğer oyunlarda yavaşlamalardan kastediyorsan ben öyle şeyler pek duymadım duyan varsa arkadaşa yardımcı olsun
Bu oyunun uyumlulugu.ile ilgili optimizasyondan kaynaklihayır o anlamda değil mesela s3 ile gmd yi kıyaslıyorlar. işte bilmem gmd s3 ten donanımsal olarak daha iyi falan diye ama asphalt 7 oyununu gmd de açtığımızda aşırı derecede kasıyor fakat s3 te herhangi bir sorun yok.
asphalt8 asphalt7 den cok daha akici gmd deaynen bende onu açıklamaya çalıştım. asphalt 8 i de denedim. 7'ye göre kat kat iyi. belki diyorum gmd 2 de optimizasyon sorunu olmaz.Bu oyunun uyumlulugu.ile ilgili optimizasyondan kaynakliasphalt8 asphalt7 den cok daha akici gmd de
Fason uretim demissiniz ama ne bekliyordunuz ki gm donanimi tasarimi vs kendisi yapacak kadar buyuk degil suan. Videoyu izlediyseniz ileride amaclari bunu yapmak zaten
hacı ona yapacak bişey yok.adamlar fp ürünü yapmak istemişler bir tarafı arttırırken bir tarafı eksiltmişler ki çok uygun fiyata satılabilsin ve gerçekten o fiyata alınabilecek en performanslı telefonTelefonları güzelde gmd 1 in ekranına hafif baskı uygulayınca iç ekrana ulaşabiliryorsun yani pek sağlam değilekranı